Canals decidirà els campions del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020

2 minuts de lectura
Tot per decidir al Torneig Final del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 a Canals.

El diumenge 8 de novembre de 9 a 14h, el poliesportiu de Canals tornarà a ser l’escenari perfecte per acomiadar el Circuit, on aquest any es sumaran també les pistes del Club de Tennis de la localidad.
Els millors equips de segona i primera categoria, no voldran perdre’s la cita, amb l’objectiu de quedar el més alt possible al rànquing final, que en aquesta edició els 6 primers classificats de cada categoria tindran el premi afegit de classificar-se per al Torneig de Mestres, que acomiadarà el Circuit el 15 de novembre a Carcaixent.

Màxima igualtat al capdavant de primera categoria, i quasi tot decidit en segona

Sols 10 punts són els que separen al primer del tercer classificat de primera categoria. La qual cosa significa que tots tres depenen de ells mateixa per a ser Campions. Després dels resultats de Picanya i Guadassuar, Fundació Caixa Carlet serà el principal favorit per al torneig, no obstant Amics de la Ribera, Elmusa i els Tacaets no els ho posaran gens fàcil. Les altres tres places classificatòries per al Torneig de Mestres es decidiran també al mateix torneig.

Pel que fa la segona categoria, Team Patraix i l’Home bo ja són matemàticament campions i subcampions respectivament després d’un gran Circuit, mentre la resta de posicions encara estan per decidir.
Com és habitual, el torneig també oferirà categoria iniciació per a tots aquells que s’animen a jugar per primera vegada i categoria infantil de 9 a 14 anys.

Xavi dels Tacaets jugarà a casa a Canals. Foto. Salva Gregori
Xavi dels Tacaets jugarà a casa a Canals. Foto. Salva Gregori

Inscripcions obertes fins el 5 de novembre

Les inscripcions a les diferents categories estaran obertes fins este dijous 5 d’octubre, on aquells equips interessats en jugar s’hauran d’inscriure al telf. 600 42 03 66.
Aquesta edició del torneig, que compta amb la col·laboració de “el Pato Afortunado” de l’Albufera d’Anna, tindrà premis i detalls per als finalistes de totes les categories del torneig que s’entregaran al acabar les diferents finals, moment en que també s’entregaran els trofeus als primers classificats del Circuit.

El Torneig es realitzarà a porta tancada

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, i a causa dels últims brots sorgits a la localitat, per primera vegada el torneig final es realitzarà a porta tancada i sols podran assistir els esportistes participants i el personal organitzatiu.

Per a facilitar que tot el món puga vore la final de Canals des de casa, serà gravada i emesa pel youtube i facebook de màdelpilota.

Fotografies: Juanjo Puertos i Salva Gregori