Canals decidirà el campió

1 minut de lectura
Després del campionat d’Orba, ja està tot preparat per a l’última i definitiva cita del III Circuit Intercomarcal de Màdel. Com ja va ocórrer en la primera i segona edició del circuit, Canals serà el lloc on es dicte sentència el proper 29 de setembre.

L’absència de l’equip Deportes Frías a l’últim torneig, disputat a Orba, ha fet que la distància entre aquesta formació i Elmusa s’acurte a només 15 punts. Ara mateix, Deportes Frías compta amb 165 punts pels 150 d’Elmusa.

Encara que Deportes Frías ho té bastant de cara per a endur-se el que seria el seu segon títol de campió del Circuit Intercomarcal de Màdel, res està dit, perquè per a assegurar-se el campionat hauria d’assolir com a mínim la final, el que li donaria els 30 punts que necessita. L’altra formació amb opcions de guanyar el Circuit, Elmusa, campiona de la primera edició del Circuit, hauria de guanyar el torneig de Canals i confiar que els líders no superen les semifinals. En cas que Deportes Frías no aconseguís passar la fase de grups, a Elmusa li valdria amb arribar a la final.

La lluita pel tercer lloc, aferrissada

Igual o més emocionant està la lluita pel tercer lloc, on Contreras-Picanya, Els Mancos i Amics de la Ribera arriben a l’última cita amb uns números molt semblants. Els dos primers estan empatats a 70 punts, mentre que el tercer està per darrere amb 60 punts.

Per la seua part, la segona categoria arriba a Canals amb el primer i segon lloc decidit. Serà el tercer lloc de la classificació el que es decidisca a la localitat de la Costera entre els equips Florestibles (65 punts), Els Invencibles (45 punts) i Davids (40 punts).

Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins al 26 de setembre, contactant al número de telèfon 669636915.