Amics de la Ribera guanyen a Guadassuar i ja són líders

1 minut de lectura

El passat cap de setmana el Circuit de Màdel ha tornat amb força a Guadassuar després del descans estiuenc i encara la recta final de la temporada amb un nou líder.

Aquest diumenge 4 de setembre les pistes d’Algepadel han acollit el Torneig de Guadassuar, la primera cita del Circuit de Màdel des del mes de juliol. Aquest esport ha tornat a oferir un excel·lent nivell competitiu i molta emoció esportiva. A la màxima categoria Deportes Frías va patir una ensopegada en perdre a les semifinals davant l’equip d’Elmusa i ha perdut el lideratge en favor d’uns clàssics del Circuit, els Amics de la Ribera, que viuen un moment dolç i s’han endut el títol després de vèncer Els Llopis de Miramar a semifinals i els citats Elmusa a la final.

A segona categoria la final va ser molt igualada entre Colp Sec i L’Home Bo. La victòria se la va endur l’Home Bo per 5 a 4, la qual cosa li permet apropar-se a Colp Sec en el rànquing del Circuit. Pel que fa a tercera, novament va guanyar amb solvència Vodka Juniors, en esta ocasió davant l’equip Montagud. Vodka Juniors pràcticament ja és campió de la categoria i ha demostrat que la temporada que ve podrà competir amb els de 2a categoria.

L’entrega dels trofeus va anar a càrrec del tècnic d’esports de l’Ajuntament de Guadassuar i dels membres del club Toni Ferrer i Javi Machí.

El Circuit continuarà amb el Torneig de Riola, el 18 de setembre

Una vegada superades les vacances del mes d’agost, el Circuit afronta la part final de la temporada. El Torneig de Riola (la Ribera Baixa) es disputarà el 18 de setembre al poliesportiu de la localitat i compta amb el patrocini del seu Ajuntament, així com també la col·laboració de l’artista Marià de Sueca, Arròs Cèrcol i l’Ajuntament de Sueca.

Per a participar en el Torneig de Riola cal registrar-se i inscriure’s aquí fins al 15 de setembre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 699 83 07 71. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Per a més informació, cliqueu aquí.