Lindsey Vonn i Lara Gut deixen oberta la lluita pel globus de cristall

Aquest diumenge s’ha disputat la segona prova consecutiva de la copa del món femenina d’esquí alpí a Soldeu després del triomf de Federica Brignone ahir al Súpergegant. Avui es disputava la combinada, una prova que premia la polivalència de les esquiadores i que compta amb una mànega de Súpergegant (velocitat) i una altra d’eslàlom (tècnica).

La guanyadora ha estat l’esquiadora del Quebec Marie-Michèle Gagnon, que ha sumat la segona victòria a la copa del món de la seva carrera. La canadenca ha demostrat la seva qualitat a l’eslàlom, una disciplina en què ha sumat un podi aquesta temporada, i s’ha imposat per davant d’una altra especialista en la prova tècnica, la suïssa Wendy Holdener. El podi l’ha completat la francesa Barthet, just per davant de la millor esquiadora del cap de setmana, Federica Brignone.

n_gagnon280216

El globus de cristall, a l’aire

Lindsey Vonn ha demostrat estar plenament recuperada de la caiguda d’ahir després de ser la més ràpida al Súpergegant, per davant de la sueca Kling i la nord-americana Ross, amb Lara Gut situada a la 5a posició. Malgrat això, Vonn, especialista en velocitat, ha perdut posicions a l’eslàlom i ha acabat la cursa finalment en 12a posició.

Lara Gut ha arriscat a l’eslàlom i ha comès una errada a mig recorregut que l’ha deixat fora de joc. La suïssa no ha pogut sumar punts i ara és a 28 punts de Vonn a la general quan només queden 8 curses per acabar la temporada. De fet, Vonn i Gut es jugaran el títol en 6 curses, ja que no tenen previst participar als eslàloms de Jasná ni de Saint Mortiz.

Les andorranes, fora del top 30

Mireia Gutiérrez ha estat la millor classificada entre les esquiadores locals, amb la 32a plaça final (25a en eslàlom), a només dues places de sumar punts a la copa del món per segona vegada a la seva carrera. També han competit Sissi Hinterreitner, 38a, i Sara Ramentol, que ha competit malalta i que malauradament ha caigut en l’eslàlom.

 

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!