L’esport català esclata contra l’empresonament del govern català

5 minuts de lectura

Aquest dijous els òrgans judicials de l’estat espanyol han decidit enviar a la presó a diversos membres del govern català. Aquest és un fet que insulta, sacseja i enerva a qualsevol persona que defensi la democràcia i que, com no podia ser d’una altra manera, ha alarmat al món de l’esport del nostre país. Durant les hores posteriors a la detenció les piulades s’han multiplicat i entitats i clubs de tota mena han llançat comunicats per demanar la llibertat dels membres del govern legítim de Catalunya i per denunciar la pràctica dictatorial de l’estat espanyol.

Exigim la llibertat immediata de tots els presos polítics

Com és habitual en les darreres setmanes, a La Fosbury fem un recull de les impressions i aportacions de l’esport de casa nostra recordant, un cop més, que l’esport és política. Aquest cop han robat la llibertat a un dels nostres subscriptors. Farem tot el que faci falta perquè ben aviat ell i la resta dels membres del govern empresonat tornin a casa per exercir les seves funcions.

El recull el comencem amb un missatge de suport de la gent d’Outdoor Swims dirigit cap a Raül Romeva. Tot seguit, tota la resta: