L’esport contra la barbàrie

5 minuts de lectura

Un recull de veus de l’esport de casa nostra contra l’atemptat de Barcelona i els fets viscuts a Cambrils i Alcanar. Una mostra contra la barbàrie amb desenes d’opinions que se sumen als milers d’esportistes del nostre país que han expressat la seva solidaritat amb els afectats a través de les xarxes socials d’una manera o altra.

DHdZ1edXYAEcGgQ

Roberto Bautista-Agut (Tennis) – “Envio tota la meva força a les persones afectades, familiars i amics en aquest dia tan dur”

Mireia Belmonte (Natació) – “Tot el meu suport per als familiars de les víctimes i als ferits de l’atemptat de Barcelona. Ja n’hi ha prou!”

Berta Busquets (Hoquei Patins) – “En moments de terror: taxis gratuïts, suspensió de vagues i màxims en donacions de sang! Trist, però avui Barcelona encara serà més forta!”

Albert Cabestany (Trial) – “No ho puc entendre…”

Òscar Cadiach (Alpinisme) – “He conegut molt bona gent en països ben estranys! Que la por no ens enterboleixi el judici! Trist! El meu cor amb la gent de Barcelona!”

Ona Carbonell (Natació Sincronitzada) – “La meva solidaritat amb les famílies de les víctimes d’avui”

Helena Casas (Ciclisme) – “Avui no hi ha qui dormi… ara a Cambrils. Moltíssimes gràcies als Mossos per la seva tasca, especialment avui. Estem amb vosaltres”

Carles Castillejo (Atletisme) – “Tristesa i rebuig veient imatges de l’atemptat de Barcelona. Mira que l’ésser humà arribar a ser malvat”

Victor Claver (Bàsquet) – “Tristesa pel que ha succeït avui a Les Rambles. No viurem amb por… Força Barcelona!”

Marcus Cooper Walz (Piragüisme) – “Sense paraules per la tragèdia de Barcelona. Tota la meva força a familiars i amics”

Saül Craviotto (Piragüisme) – “Fins quan haurem de veure aquestes barbaritats? Impotència i odi… no puc entendre que hi hagi tanta maldat al món”

David de la Cruz (Ciclisme) – “Commocionat pel què ha succeït a Barcelona. Tot el meu suport per a les víctimes, familiars i totes les persones que han viscut aquest horror”

Aleix Espargaró (Motociclisme) – “Injustícia i impotència, molta força a totes les families de les víctimes!”

Pol Espargaró (Motociclisme) – “Hem de ser forts, Barcelona! Tots units podrem contra aquests que ens volen fer mal! Força a tots els afectats”

Rudy Fernández (Bàsquet) – “Consternat amb el que ha passat a Les Rambles. Moltíssima força a la gent afectada pels fets”

David Ferrer (Tennis) – “Tota la meva solidaritat cap a les persones afectades a l’atemptat de Barcelona. Molt trist tot el que està passant”

Sergio Garcia (Golf) – “Tota la força del món per a la gent afectada a l’atac a Les Rambles de Barcelona. Molt trist que això passi tan sovint!”

Pau Gasol (Bàsquet) – “Destrossat pels fets succeïts a les Rambles. Tot el meu suport a les víctimes, ferits i familiars en aquests moments tan difícils”

Anna Godoy (Triatló) – “No m’ho puc creure, com pot existir gent que vulgui fer tant de mal”

Joel González (Taekwondo) – “A vegades la humanitat et torna a sorprendre… Ja n’hi ha prou! Ja n’hi ha prou!”

Kilian Jornet (Esports de Muntanya) – “La violència mai és la resposta. Ni aquí ni a cap indret. El condol a les famílies de les víctimes de l’atemptat a Barcelona”

Pablo Larrazábal (Golf) – “Resem per Barcelona… irreal el que ha passat a la meva ciutat natal, la ciutat que estimo”

Ferran Latorre (Alpinisme) – “La nostra és una societat pacífica i democràtica, que ha trigat segles a viure en pau. No acceptarem el xantatge dels salvatges. El meu condol”

Sergio Llull (Bàsquet) – “Ànims i força per a les víctimes i familiars de l’atemptat de Barcelona i la solidaritat més gran per a la ciutat i la seva gent”

Rubén López (Gimnàstica) – “Més que mai, tots units fent força. Ànims a tots els afectats”

Jorge Lorenzo (Motociclisme) – “Impactat i commocionat pel que ha succeït a Barcelona. Tot el meu suport a la ciutat i a les persones afectades”

Núria Marquès (Natació) – “Tota la meva solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Les Rambles. Barcelona t’estimo!!

Marc Márquez (Motociclisme) – “Commocionat pel que ha passat a Barcelona. Impotència màxima…”

Marta Marrero (Pàdel) – “Aterrida amb l’atemptat a Les Rambles, atropellament mortal. Quina indignació!”

Ander Mirambell (Skeleton) – “Quin pal, un moment molt dur per tots els que vivim a aquesta ciutat. Avui no farem el programa “Fem l’agost” ni la secció “Olímpics” per respecte a tot el que ha passat. Molta força i DEP les víctimes de la tragèdia. Sobretot felicitar a tots els cossos de seguretat per l’esforç i treball en una situació tan complicada i dura”

Jordi Morales (Tennis de Taula) – “Ara, més que mai, estarem junts i no ens amagaran a casa. Ànims als afectats i molt d’encert als que tenen una tasca essencial. Emocionat de sentir que hi ha cues per donar sang”

Viran Morros (Handbol) – “Sense paraules per explicar el que sento. La meva ciutat ha estat colpejada per la barbàrie. El meu suport a les famílies de les víctimes”

Garbiñe Muguruza (Tennis) – “Avui més que mai Barcelona està al meu cor. Tot el meu suport a les víctimes i les seves famílies”

Rafa Nadal (Tennis) – “Destrossat per tot el que ha passat a Barcelona! Tot el meu suport a les famílies afectades i a la ciutat”

Ivan Pastor (Vela) – “Des de Califòrnia tot el meu suport a les víctimes de l’atemptat a Barcelona. Màxim rebuig a tota la violència”

Dani Pedrosa (Motociclisme) – “El meu cor està a Barcelona, amb totes les víctimes i familiars. Moltíssima força!”

Núria Picas (Esports de Muntanya) – “Tot el condol a familiars i amics. La nostra ciutat”

Marc Pinsach (Esports de Muntanya) – “Que l’esport i la por no ens matin la vida”

Bàrbara Pla (Rugby) – “Dia trist a la meva terra, tot el meu suport a les víctimes i als seus familiars”

Tito Rabat (Motociclisme) – “Desolat pel que ha passat a Barcelona. Molta força i ànims a totes les famílies afectades”

Pau Ribas (Bàsquet) – “Molta força a les víctimes i afectats. No ho aconseguiran. Junts i valents demà tornarem a sortir. Aquí a Barcelona o arreu!”

Àlex Rins (Motociclisme) – “No em puc creure el que ha passat a Barcelona. Tot el meu suport per als afectats i les seves famílies”

Joaquim Rodríguez (Ciclisme) – “No ajuda gens enviar els vídeos de l’atemptat. Per favor, respecte a les víctimes i als seus familiars. Al final els terroristes busquen això!”

Nani Roma (Motor) – “Trist i descol·locat per això de Barcelona. El meu suport als afectats i a les seves famílies, ho sento molt! Que miserables! Tinc una puta ràbia!”

Anna Sanchís (Ciclisme) – “Tristesa i ràbia de veure tot el que està passant a Barcelona. Tot el meu suport a la gent que està allà”

Sandra Santanyes (Ciclisme) – “Impotència al veure què ha passat a escassos 20 quilòmetres de casa. No a la violència, tots som Barcelona”

Laia Sanz (Motor) – “Desolada pel drama que ha succeït a Barcelona. No entenc tanta barbàrie. Tota la meva solidaritat i suport a les víctimes”

Laia Talarn (Judo) – “No tenim por. Ànims Barcelona!”

Roser Tarragó (Waterpolo) – “La violència mai és la resposta. Tots som Barcelona”

Victor Tomás (Handbol) – “No puc parar de plorar veient el que ens ha passat! Poc puc fer, a part de condemnar aquesta barbaritat i donar tot el suport als afectats!”

Jèssica Vall (Natació) – “Trista amb tot el que ha succeït avui a Barcelona. Tot el meu suport a les víctimes i als seus familiars. Barcelona t’estimo”

Guillem Vives (Bàsquet) – “La meva ciutat, la meva gent… en xoc per l’atemptat d’avui. Tots amb tu i els afectats, Barcelona!”

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!