Les notes del cap de setmana esportiu

2 minuts de lectura
Com cada dilluns fem un cop d’ull a les actuacions més destacades del cap de setmana esportiu. La matrícula d’honor se l’endú el jugador del Reus Deportiu Raül Marín. Mencions especials per a Ariana Sánchez, Pepe Oriola, Eli Gordón i Esther Guerrero.

Matrícula d’honor: Raül Marín

És un clàssic de l’OK Lliga i ja fa anys que és una de les icones del Reus Deportiu. Després d’un inici de temporada amb algun entrebanc inesperat, els del Baix Camp posen la directa i trenquen la ratxa triomfal del Barça amb un triomf a casa per 3 a 2. Raül Marín va anotar un dels tres gols del partit i ja és el màxim golejador de l’OK lliga (empatat a 12 gols amb Gerard Teixidó, del Voltregà). Un dels grans enfrontaments del cap de setmana i la victòria local fa enfilar l’estrella reusenca cap a la matrícula d’honor.

DO7moqSWAAYYtpV

També han estat protagonistes…

Ariana Sánchez

No abandonem les comarques tarragonines per fixar-nos en l’excel·lent paper de la jove jugadora catalana. Fent parella amb la madrilenya Marta Ortega aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona d’Europa per parelles. El pàdel és una disciplina en què el domini de les jugadores de l’estat espanyol al vell continent és clar i un cop més una catalana ho ha posat de manifest.

DO6TRJtWsAIQPZG

Pepe Oriola

El pilot català ha tancat temporada tal com la va començar: amb un triomf a les TCR, en aquest cas a Dubai. Oriola ha superat a la resta de rivals en una accidentada carrera i ha aconseguit garantir la quarta plaça final a la general amb un total de 164 punts. Després d’una temporada de consolidació en una prova d’elit de l’automobilisme, ha anunciat que la temporada vinent té intenció de continuar competint en el mateix circuit.

2017-2017 Dubai Race 1---74 Pepe Oriola_98

Eli Gordón

Un dels noms destacats de la temporada de curses de muntanya és l’ex karateka de Montornès Eli Gordón. La setmana passada va guanyar amb solvència la Marató del Montseny però l’esforç no li ha passat factura i aquest cap de setmana ha tornat a brillar en territori català. Gordón s’ha imposat a la Transgavarres (54km entre Palamós i Girona) per davant de Carla Ryan en un duel molt intens i un temps final de 4 hores 47 minuts i 22 segons.

Esther Guerrero

L’atleta de Banyoles anuncia els 1.500 com a gran objectiu per a la temporada vinent i pocs dies després llança el primer missatge que estarà a punt per fer-hi un bon paper. Aquest cap de setmana Guerrero ha completat una excel·lent cursa a Soria i ha aconseguit una de les places del nou relleu mixt de cros. En una cursa de 1.500 metres, Guerrero ha entrat per darrera de Solange Pereira. La banyolina serà una de les quatre persones que liderarà l’equip espanyol al Campionat d’Europa de Samorin.