Les notes del cap de setmana esportiu

2 minuts de lectura

Com cada dilluns posem nota a les actuacions més destacades del cap de setmana esportiu. Matrícula d’honor per a Alba Torrens i mencions especials per a Kilian Jornet, Ragna Debats, Ona Carbonell i el Suris Calella.

notes38

Matrícula d’honor: Alba Torrens

La jugadora de Binissalem ha tornat a demostrar el seu immens talent a l’eurobàsquet de la República Txeca i ha conduït la selecció espanyola cap a la medalla d’or. Torrens ha estat escollida com a millor jugadora del torneig i ha liderat l’ofensiva de l’equip entrenat per Lucas Mondelo amb 17,8 punts per partit i un 53,6% en tirs de tres. A la final, 18 punts decisius per batre França amb més comoditat de la prevista (71-55) en el darrer partit de Laia Palau amb el combinat.

També han estat protagonistes…

Kilian Jornet

No ha passat ni un mes des que va completar la segona ascensió en una setmana a l’Everest i Jornet ja torna a guanyar una de les curses més prestigioses del món a la seva muntanya predilecta. El ceretà s’ha imposat a la Marató del Montblanc (42 km) amb un temps de 3 hores i 45 minuts en un final força ajustat. És la primera de les 6 grans curses de muntanya que l’esportista pirinenc vol córrer aquesta temporada.

Ragna Debats

La corredora establerta a les Terres de l’Ebre ha guanyat una nova cursa de la Copa del Món d’Skyrunning amb una actuació memorable. Debats s’ha endut l’Olympus Marathon amb un nou rècord de la prova. En total, 5 hores i 18 minuts per completar els 44 quilomètres de recorregut exigent, amb més de 3.200 metres de desnivell acumulat. És la primera victòria de Debats en una prova de la copa del món.

DDHLWx5W0AAQjC7

Ona Carbonell

En plena etapa de relleu de la sincronitzada estatal hi ha esportistes d’una fiabilitat absoluta que no deixen de millorar. Aquest 2017 Ona Carbonell està mostrant un excel·lent nivell en totes les competicions que disputa i aquest cap de setmana s’ha penjat dues medalles d’or a Nova York. Exhibició al solo i nova demostració de la compenetració amb la jove Paula Ramírez a l’exercici de duo. El camí cap a Budapest, fins ara, impecable.

Suris Calella

L’equip català ha donat una de les grans sorpreses del cap de setmana guanyant la copa de la reina de tennis de taula. Les rivals de les jugadores de Calella eren d’alt nivell en una competició que tanca la temporada de clubs. Van imposar-se al Prieto a quarts de final, al totpoderós Cartagena a les semifinals i al Vic en una final resolta per 3 a 1. Doblet català després del triomf a la copa del rei masculina del DKV Borges Vall.

DDMU-htXkAYGCVa