Les notes del cap de setmana esportiu Pau Bargalló s'endú la matrícula d'honor del cap de setmana

Com cada dilluns fem un cop d’ull a les actuacions més destacades del cap de setmana esportiu.

En aquesta ocasió la matrícula d’honor se l’endú Pau Bargalló, un dels jugadors decisius en el triomf del FC Barcelona d’hoquei a la Copa Intercontinental. Mencions destacades per a Martin Fourcade, Queralt Castellet, Albert Torres i Sebastián Mora i Carola Vila

Matrícula d’honor: Pau Bargalló

El FC Barcelona d’hoquei sobre patins ha completat un 2018 de somni que ha arrodonit aquesta passada matinada amb el triomf a la Copa Intercontinental disputada a l’Argentina per 4 a 5. Pau Bargalló ha tornat a ser un home clau per als blaugrana. Malgrat no anotar cap dels gols, el jugador que és un dels 30 candidats a guanyar el premi al millor esportista home d’aquest 2018 ha donat l’assistència definitiva i precisa per al gol decisiu de l’imparable Pablo Álvarez. Ho han guanyat tot i Bargalló representa la solvència d’un equip com ho podria fer Panadero, Fernández o Egurrola.

També han estat protagonistes…

Martin Fourcade

L’inici de la copa del món de biatló ha estat una autèntica muntanya russa per al nord-català. Després de començar amb victòria, Fourcade va encadenar dues curses molt dolentes en un fet insòlit en la seva carrera esportiva. Lluny de preocupar-se, aquest cap de setmana el biatleta ha tornar a redreçar el rumb i ha acabat en segon lloc l’esprint i s’ha endut el triomf amb solvència a la prova de persecució de Hochfilzen. Tot i rendir pitjor que en l’inici de la copa del món dels darrers anys, Martin Fourcade ja és segon a la general i posa els fonaments pel seu 8è Globus de Cristall consecutiu.

Queralt Castellet

La rider de Sabadell va tornar a la copa del món la setmana passada amb una meritòria plaça de finalista al halfpipe malgrat estar lluny de les millors i no poder encadenar una bona actuació a la final. Aquest cap de setmana les millors especialistes han tornat a coincidir al Dew Tour de Colorado, amb triomf de nou per a Chloe Kim. En aquesta ocasió Castellet sí que ha pogut rendir al seu millor nivell i s’ha endut la medalla de bronze al mig tub nord-americà. Cada cop té més números de competir als X Games d’Aspen que es disputaran d’aquí a un mes.

Albert Torres i Sebastián Mora

El duo que meravella als velòdroms d’arreu del món no ha faltat a la seva cita amb el podi a la copa del món de Londres. Una nova cita per demostrar que formen un tàndem triomfal en la modalitat de Madison. En aquesta ocasió s’han penjat la medalla de bronze i han obert nous horitzons amb un canvi insòlit a la prova d’Òmnium, on Sebastián Mora ha agafat el paper de protagonista habitual en el menorquí per demostrar que també pot ser una amenaça en aquesta disciplina: ha acabat cinquè.

Carola Vila

El darrer lloc d’aquest dilluns el reservem a la prometedora esquiadora de fons de la selecció andorrana. Si fa set dies ens fixàvem en la doble actuació extraordinària d’Irineu Esteve a la copa del món, aquest cop baixem de categoria per destacar la victòria de la jove entrenada per Laura Orgué en una prova FIS pocs dies abans de fer el debut a la Copa d’Europa. L’andorrana ha triomfat a Campra (Suïssa) aconseguint la millor marca de punts FIS de la seva carrera.