Tot l’altre esport a Sant Esteve de les Roures La paròdia esdevé fenomen a Twitter

Twitter té, de tant en tant, un boom d’originalitat, ironia i bon humor que enamora a tots aquells que hi tenim presència.

Arran de la pífia monumental de la Guàrdia Civil citant un inexistent Sant Esteve de les Roures en un informe oficial, moltes persones han decidit crear una realitat virtual que va despistar, fa uns dies, el mateix cos policial en un intercanvi amb un compte d’humor tan ridícul com incompetent. En les darreres 48 hores la paròdia ha esclatat i a la xarxa es pot trobar qualsevol perfil de Sant Esteve de les Roures. A La Fosbury, i a instàncies dels lectors, hem decidit contribuir a la bogeria i fer un repàs de tot allò vinculat a l’esport que existeix a aquesta població incerta del nostre país. La plaga, per cert, s’ha estès per la bonica localitat de l’Arbog…Va, que el bon humor serà sempre nostre!

Selecció de les piulades més divertides de cadascun dels col·lectius esportius del millor poble virtual que recordem. Hi ha de tot, i, en alguns casos, l’oferta supera la demanda: tres colles castelleres, tres clubs de petanca, tres clubs d’escacs, tres clubs excursionistes, rivalitat en bàsquet o en rugby… Sant Esteve de les Roures és un paradís esportiu!

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!