La Fosbury presenta la Guia dels Jocs Olímpics a Betevé

1 minut de lectura
Aquest mes de juny a la Fosbury hem enllestit dues revistes en paper que ben aviat estaran a les vostres mans.

Aquest estiu els lectors de la Fosbury podran gaudir un cop més d’una guia prèvia per a seguir tot el que passarà als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. Un número especial de 132 pàgines per repassar totes les disciplines esportives presents als Jocs, protagonistes, curiositats o les claus, i també per fer una àmplia projecció de la participació dels esportistes dels Països Catalans al Japó. Una guia que va acompanyada de la revista Fosbury #38 en clau històrica sobre heroïnes olímpiques i que podeu començar a tastar, també, des de Betevé.

Ambdues revistes ja són a impremta i el programa BTV Esports, presentat per Sergi Cebrián i Jordi Montalbo, ens ha ofert una finestra per a presentar-les fent algunes pinzellades del contingut que hi trobareu. Una secció que ha comptat amb la presència del periodista de la Fosbury Roger Castillo i de Laia Pujolassos, que firma una col·laboració especial amb el projecte al monogràfic sobre Heroïnes Olímpiques i que avança un dels seus continguts a Betevé.

Si voleu anar escalfant motors per als Jocs us convidem, doncs, a veure aquesta secció televisiva emesa el passat cap de setmana i a participar a la campanya de micromecenatge que tenim en marxa i que ja encara la recta final.