La Fosbury, nou Mitjà Associat a Vilaweb

1 minut de lectura

A punt de tancar l’any 2015 a la Fosbury seguim pujant el llistó i seguim saltant-lo, òbviament enrere. Com en una prova d’alçada, sense pressa però sense pausa.

La novetat més destacada d’aquest final de 2015 és l’associació amb Vilaweb, el diari electrònic referent dels Països Catalans. Des d’aquest mes de desembre, els dos productes periodístics de la Fosbury –el Fosbudiary i la Revista Fosbury– passen a formar part dels Mitjans Associats al Grup Vilaweb. Això permet que revista i web guanyin visibilitat i presència diària a la web d’aquest mitjà. I gràcies a la Fosbury, Vilaweb amplia els seus continguts esportius.

vilaweb_associats

Vint números i seguim endavant

La bicefàlia de la Fosbury, mensual en format revista i diària amb el recent creat Fosbudiary, i l’entesa amb Vilaweb permeten consolidar el producte, que el mes de maig farà dos anys de vida. Un temps en el qual s’ha anat consolidant un públic propi, creixent en difusió, presència a les xarxes socials i estenent la xarxa de col·laboradors de la revista digital de tot l’altre esport.

Gràcies per ser-hi, la vostra confiança i ànims ens fa seguir endavant!

nassos_fosbury

 

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!