Els nostres paralímpics (La prèvia – Dia 9)

14:30h – Juanjo Méndez i Maurice Eckhard
Ciclisme: Prova en ruta (C1-C2-C3)

Darrera prova per als dos ciclistes a Rio de Janeiro. Els dos són els vigents subcampions del món en carretera i lluitaran per les medalles de la seva categoria. És una cursa imprevisible i l’experiència de Méndez pot ser determinant.

14:56h – Núria Marquès
Natació: 100 metres esquena (S9)

La de Castellví de Rosanes s’acomiada dels Jocs amb la seva sisena prova. És favorita a medalla, ja que compta amb la segona millor marca mundial de l’any. No haver-se classificat per a la final dels 100 papallona juga al seu favor. Haurà pogut descansar.

16:10h – Ariadna Edo i Marian Polo
Natació: 100 metres llisos (S13)

Prova complicada per a les dues nedadores. Polo torna a competir sense pressió amb l’0bjectiu de fer marca personal i evitar el darrer lloc de la seva sèrie. Edo intentarà lluitar per la final, tot i que parteix amb desavantatge.

18:05h – Violeta del Reino i Sergi Roig
Vela: Skud18

Quarta jornada de regates per al duo mallorquí, que continua al penúltim lloc de la classificació. Ja tenen la plaça de diploma a 10 punts i serà difícil remuntar la situació actual.

18:05h – Manuel Gimeno, Paco Llobet i Héctor Álvarez
Vela: Sonar 

Ocupen el dotzè lloc de la general i volen encadenar dues regates consecutives entre els 10 millors. En la jornada d’ahir van ser novens i tretzens. Els manca regularitat per apropar-se a les places de diploma.

22:30h – Melany Bergés
Atletisme: 400 metres llisos (T12)

L’atleta de Llefià ha aconseguit un enorme èxit amb la classificació per a la final dels 400 llisos T12. És la vigent campiona europea de la distància però a Rio ho tindrà difícil. De les 4 finalistes és la que parteix amb pitjor marca personal. Veurem si és capaç de donar la sorpresa i aconseguir una medalla.

22:48h – Gerard Descarrega
Atletisme: 400 metres llisos (T11)

El subcampió del món dels 400 llisos té un repte majúscul. Aconseguir el primer lloc de la seva sèrie per accedir a la final de dissabte. Amb rivals africans i brasilers no ho tindrà gens fàcil. El reusenc intentarà fer valer la seva experiència en cites internacionals.

00:00h – Joan Munar
Atletisme: 200 metres llisos (T12)

Dies després de quedar-se a un sol pas del podi el mallorquí torna a competir. Munar és bronze europeu de la distància i aspira a classificar-se per a les semifinals. Amb quatre sèries, ha de quedar primer de la seva o bé entrar per temps. Pot aconseguir-ho.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!