Els nostres paralímpics (La prèvia – Dia 8)

La Fosbury us adrecem quatre línies com a prèvia dela 8a jornada dels nostres paralímpics a Rio de Janeiro. De nou, dia amb opcions de medalla.

14:30h – Jose Marí Alcaraz
Natació: 100 metres papallona (S9)

Darrera prova a Rio per al nedador valencià, que en aquesta ocasió no aspira a pujar al podi. Els 100 papallona són una disciplina complicada per a les seves característiques i lluitarà per accedir a la final (22:30h)

14:40h – Sarai Gascon i Núria Marquès
Natació: 100 metres papallona (S9)

Sarai Gascon tanca participació als Jocs amb la prova en què parteix com a favorita. Els 100 papallona són la seva distància forta i lluitarà per penjar-se el seu primer or. També donarà guerra Núria Marquès, que intentarà sorprendre les favorites i lluitar pel podi. Això sí: primer han d’assegurar l’accés a la final (22:36h) a les sèries matinals. El dia de descans ha estat una autèntica alegria per a les dues nedadores catalanes.

14:51h – Toni Ponce
Natació: 100 metres braça (SB6)

Darrera jornada a la piscina paralímpica per al vilafranquí amb els 100 metres braça. Vol encadenar la seva segona final consecutiva i ho té al seu abast. Si es classifica, a les 22:43h intentarà millorar el 7è lloc aconseguit als 400 lliures.

15:24h – Santiago Sanz
Atletisme: 1.500 metres llisos (T52)

Classificat directament per a la final, Sanz buscarà rememorar els èxits dels anys 2000 i 2004. Com és obvi, no ho tindrà fàcil davant rivals a priori més ràpids que ell. Busca assegurar el diploma.

16:00h – José Luis Griera, Ivan López, Francisco Javier Muñoz, Sergio Alamar i Youssef el Haddaqui
Futbol a 5: selecció espanyola masculina

Païda la decepció de no poder lluitar per les medalles, l’equip espanyol disputa el seu darrer partit a Rio. El Haddaqui, Alamar i companyia s’enfronten a Turquia en el duel pel 5è lloc. Volen acomiadar-se dels paralímpics amb un bon record.

16:03h – Melany Bergés
Atletisme: 400 metres llisos (T12)

La badalonina disputa la seva prova forta a Rio amb números d’accedir a la final. Competeix a la primera sèrie matinal (amb el guia Sergio Sánchez) i necessita el primer lloc o bé la quarta plaça de finalista per temps. És la vigent campiona d’Europa.

17:05h – Sergi Joan Roig i Violeta del Reino
Vela: Skud18

4a jornada i triple regata de nou per al duo mallorquí Roig-Del Reino. Han començat lluny dels millors i necessiten recuperar les bones sensacions que els han portat a ser cinquens en una regata. Són desens a la general, penúltims.

17:05h – Paco Llobet, Héctor Álvarez i Manuel Gimeno
Vela: Sonar

El trio tripulant encara no ha trobat bones sensacions a les aigües de Rio de Janeiro. Han caigut a la 13a posició i l’únic objectiu passa per guanyar confinaça. Tenen tres regates per intentar seguir el ritme dels favorits.

22:30h – Jordi Ruiz i Jaume Llambi
Bàsquet en cadira de rodes: selecció espanyola masculina

Partit decisiu de semifinals contra la Gran Bretanya per a la selecció espanyola. Després de superar els quarts de final amb patiment i remuntada inclosa, caldrà veure si Jordi Ruiz i Jaume Llambi són claus en l’equip.

00:30h – Cedrik Cabestany
Tennis de Taula: torneig per equips (9-10)

Les semifinals són un repte majúscul per al palista nascut a Perpinyà. S’enfronta (amb Boheas) a la temible parella xinesa que busca l’or a Rio de Janeiro. Si guanyen, tindran la medalla assegurada. Tot un estímul.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!