Els nostres paralímpics (La prèvia – Dia 10)

La Fosbury us oferim la prèvia de la desena i penúltima jornada dels nostres paralímpics a Rio de Janeiro

15:43h – Marian Polo i Ariadna Edo
Natació: 100 esquena (S13)

Sisena i darrera prova als Jocs per a les dues nedadores. Als 100 metres esquena S13 el seu gran objectiu serà classificar-se per a la final. Si ens fixem en les marques prèvies al torneig olímpic, obtenir un diploma serà complicat.

16:21h – Joan Munar
Atletisme: 200 metres llisos (T12)

El mallorquí es juga l’accés a la final dels 200 metres llisos T12. Classificat a semifinals amb el sisè millor temps, Munar haurà d’anar més ràpid si vol lluitar per les medalles.

17:05h – Paco Llobet, Manuel Gimeno i Héctor Álvarez
Vela: Sonar

Darrera jornada de vela als Jocs Paralímpics amb la presència a la categoria Sonar dels tres regatistes. Es disputa la prova decisiva en la lluita per les medalles. Llobet, Gimeno i Álvarez, que no tenen cap opció, intentaran sorprendre als favorits.

18:00h – Ignacio Ávila i Joan Font
Ciclisme: prova en ruta (B)

Arriba la jornada clau per a l’espluguenc i el vilanoví. Són els vigents campions del món de la prova en ruta per carretera. A Rio hauran de traçar una estratègia ambiciosa si volen pujar al podi. Fa dies que esperen aquest moment.

18:05h – Pepi Benítez i Beatriu Gómez
Ciclisme: prova en ruta (B)

El tàndem femení català també té una oportunitat d’or de penjar-se una medalla. Benítez i Gómez són les vigents subcampiones del món de la disciplina. El circuit de Rio no és senzill i hauran de tenir la sang freda per atacar en el moment precís.

18:05h – Violeta del Reino i Sergi Roig
Vela: Skud18

Uns altres que també tanquen participació a les aigües brasileres són els mallorquins. Del Reino i Roig intentaran obtenir una bona plaça en la darrera regata. No tenen opcions reals d’avançar a la classificació general.

22:30h – Jordi Ruiz i Jaume Llambi
Bàsquet en cadira de rodes: selecció espanyola masculina

Tenen medalla assegurada i busquen l’or. La final del torneig masculí de bàsquet en cadira de rodes enfronta Espanya i Estats Units. Facin el que facin, enorme torneig per a un combinat que només ha perdut un sol partit a Rio. Jaume Llambi probablement no es mourà de la banqueta i Jordi Ruiz intentarà ser decisiu en els minuts que salti al parquet.

22:30h – Melany Bergés
Atletisme: 400 metres llisos (T12)

L’atleta de Llefià ha aconseguit un enorme èxit amb la classificació per a la final dels 400 llisos T12. És la vigent campiona europea de la distància però a Rio ho tindrà difícil. De les 4 finalistes és la que parteix amb pitjor marca personal. Veurem si és capaç de donar la sorpresa i aconseguir una medalla.

23:30h – Cédrik Cabestany
Tennis de taula: torneig per equips (9-10)

El palista nascut a Perpinyà disputa el partit pel bronze del torneig per equips. Després de caure contra els xinesos a semifinals, tenen un partit més assequible contra Polònia. Estarà equilibrat i Cabestany serà decisiu aportant la seva experiència. El podi és al seu abast.

23:49h – Gerard Descarrega
Atletisme: 400 metres llisos (T11)

El reusenc és un clar candidat a medalla dels 400 metres llisos. Subcampió mundial, s’ha classificat a la final amb el millor temps dels participants. Perseguirà l’or.

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!