Els nostres paralímpics (Dia 9): Núria Marquès s’acomiada amb medalla

Natació: Núria Marquès tanca el cercle

Amb 17 anys va debutar als Jocs Paralímpics amb una immensa medalla d’or. Al llarg de la competició ha arribat a 5 finals de 6 proves disputades. I en el darrer dia ha tancat el cercle: subcampiona als 100 esquena S9. Una plata per acomiadar els primers Jocs de la seva carrera. Núria Marquès tindrà una trajectòria plena d’èxits.

csgf-wmwiaajw3j

En aquesta jornada també han saltat a la piscina Ariadna Edo i Marian Polo als 100 metres lliures S13. Cap de les dues joves nedadores ha aconseguit l’accés a la final.

Atletisme: Munar i Descarrega avancen ronda

Gerard Descarrega ha confirmat que ha vingut a Rio disposat a lluitar per l’or. En les sèries dels 400 metres llisos T11 ha obtingut la classificació per a la final amb el millor temps de tots els participants (50:53).

csgtdjzxeaytho8

També ha avançat ronda el mallorquí Joan Munar als 200 llisos T12. En aquest cas, per avançar cap a les semifinals amb el sisè millor temps (22:88).

Ciclisme: massa endarrerits

Ni Maurice Eckhard ni Juanjo Méndez han competit al seu màxim nivell a la prova en ruta. El primer ha acabat 16è i Méndez ha entrat a meta en la 23a posició. El grup de favorits se’ls ha escapat ja en la primera volta al circuit. La conseqüència, és clara: se’n van de Rio sense medalles.

Vela: Una jornada digna

El millor dia a les aigües brasileres per a l’Skud18 mallorquí ha arribat aquest divendres. Jornada amb un doble setè lloc a les regates i amb bones sensacions. Violeta del Reino i Sergi Roig ara són novens a la general. Per contra, Paco Llobet, Manuel Gimeno i Héctor Álvarez han caigut a l’últim lloc de la classe Sonar. Han combinat un últim i un setè lloc a les regates d’avui. Actuació insuficient.