Els nostres paralímpics (Dia 6 – La prèvia)

1 minut de lectura

Us oferim la prèvia dels nostres paralímpics. Dia 6 a Rio de Janeiro

15:09h – Toni Ponce
Natació: 200 estils SM7

El de Vilafranca del Penedès torna a la piscina per a disputar la prova d’estils. L’objectiu de Ponce és lluitar per accedir a la final. Té la 9a millor marca dels participants, però si tots neden al seu nivell, hauria de rebaixar la seva pròpia plusmarca. Vol el diploma.

15:27h – David Levecq
Natació: 100 lliures S10

El nedador nascut a Beziers disputarà la seva darrera prova a Rio. A priori, els 100 lliures són la disciplina més fluixa del seu programa. Lluitarà per classificar-se entre els 8 millors i sorpendre a la final (23:10h).

16:30h – Jose Mari Alcaraz
Natació: 50 lliures S9

El valencià que viu a Sant Cugat del Vallès torna a la piscina per intentar penjar-se la primera medalla a Rio. Mari Alcaraz té clares opcions als 50 lliures, pura velocitat, amb la 4a millor marca mundial de l’any. La final serà a les 00:42h

16:33h – Núria Marquès i Sarai Gascon
Natació: 50 lliures S9

Per tercera jornada consecutiva les dues nedadores catalanes coincidiran a la piscina. Ho faran a la prova reina de la velocitat: els 50 lliures, una piscina on s’ho juguen tot. Gascon torna a partir entre les favorites per pujar al podi. Marquès, d’altra banda, ha de millorar la sortida si no vol tenir problemes per accedir a la final. Si hi accedeix, és capaç de tot. La final, a les 00:48h.

18:05h – Sergi Joan Roig i Violeta del Reino
Vela: Skud18

2a jornada i doble regata de nou per al duo mallorquí nascut a Tomok i a Caracas. Han començat lluny dels millors i necessiten recuperar les bones sensacions.

18:05h – Paco Llobet, Héctor Álvarez i Manuel Gimeno
Vela: Sonar

L’experiència dels tres tripulants ha de fer-se valer a mida que avanci la competició. De moment són novens i intentaran apropar-se al llunyà TOP 5 per escalar posicions a la general.

01:00h – Francisco Javier Muñoz, Ivan López, Youssef el Haddaqui, Sergio Alamar i José Luis Griera
Futbol a 5: selecció espanyola masculina

Els 5 futbolistes tenen una darrera oportunitat per aconseguir un triomf a la fase de grups després de perdre contra la Xina i l’Argentina per 1 a 0. Marcar un gol contra Mèxic és imprescindible per somiar. Muñoz, Griera i el Haddaqui parteixen com a teòrics titulars.