Els nostres paralímpics (Dia 6): Jose Antonio Marí Alcaraz, sense medalla

1 minut de lectura

Natació: una jornada fora del podi

El valencià Jose Antonio Marí Alcaraz tenia la prova dels 50 lliures S9 marcada al calendari. Havia pujat al podi fa quatre anys a Londres i és el vigent bronze europeu. En aquesta ocasió, però, s’ha hagut de conformar amb la 5a plaça en una final ajustadíssima. El temps de 26’11 l’ha deixat a 11 centèsimes del podi i a només 16 de proclamar-se campió paralímpic.

marialcaraz

Tampoc han pujat al podi dues clàssiques d’aquests Jocs: Sarai Gascon i Núria Marquès. La de Terrassa ha acabat cinquena a la mateixa prova que Marí en categoria femenina (29,39, a nou centèsimes del bronze). La de Castellví de Rosanes ha acabat 8a amb millor marca personal: 29,80. Després de tres jornades intenses (amb tres finals incloses), les dues nedadores tindran un dia de descans a Rio per agafar forces pel tram final de competició.

Els que no han pogut accedir a la final han estat Toni Ponce i David Levecq. El vilafranquí ha acabat 9è (2:56:60) a les sèries matinals dels 200 estils SM7. Levecq tenia una prova complicada (100 lliures S10) i ha acabat 10è amb un temps de 55:25.

levecq2

Vela: sense reacció

Violeta del Reino i Sergi Joan Roig no acaben d’arrencar a Rio de Janeiro. En la tercera regata de la classe Skud18 han acabat desens, lluny dels millors. La quarta s’ha hagut de reprogramar a la jornada de dimecres a causa del mal temps.

cslwrv3xeaav3mt

També ocupen el desè lloc a la general en una competició que compta amb 11 embarcacions. Tampoc acaben d’afinar l’objectiu el trio de la categoria Sonar. Francesc Llobet, Héctor Álvarez i Manuel Gimeno han caigut un lloc a la general i també són desens. Com en la categoria Skud18, aquest dimecres hauran d’afrontar una triple regata.

Futbol a 5: un triomf que arriba tard

En el darrer partit de la fase de grups ha arribat la primera victòria. 1 a 0 contra Mèxic i satisfacció per a Alamar, El Haddaqui, López, Muñoz i Griera. Això sí, els futbolistes hauran de lluitar per la cinquena plaça a partir d’ara.