Objectiu aconseguit! Caminem fins als 6.000!

Estem molt contents d’anunciar-vos que fa uns dies vam superar la fita de 4.000 euros que ens permet garantir l’edició en paper de La Guia dels Jocs Olímpics 2016 i el Recull d’Històries Olímpiques 1896-2012. El salt al paper ja és una realitat!

L’equip de La Fosbury us volem donar les GRÀCIES per confiar en nosaltres i us anunciem que apugem el llistó i fixem un nou objectiu de 6.000 euros que volem assolir en les darreres 3 setmanes de campanya.

Si assolim aquest segon objectiu, ens plantegem dos reptes més:

  • Ampliar el tiratge dels dos productes en paper fins als 10.000 exemplars i activar nous canals de venda i distribució durant els mesos de juliol i agost.
  • Impulsar un seguiment fosburià diari dels Jocs de Rio entre el 5 i el 21 dagost, en què els mecenes que ho vulgueu sereu els primers a ser-ne partícips.

En aquesta segona etapa també volem animar a clubs i federacions a fer-se amb els seus exemplars a un preu reduït. L’oferta proposada per a ells inclou deu edicions de la guia i deu edicions de les històries olímpiques, un reportatge a la web i l’aparició del logo del club com a mecenes d’honor. Una bona oferta per fer córrer tot l’altre esport arreu del país.

PROMO_CLUBS_atletisme

També us anunciem que el passat dilluns vam afegir una nova recompensa al Verkami amb un Pack de 60 euros que inclou dues entrades dobles a l’Open Camp, el parc de l’esport que ha obert les portes a l’Anella Olímpica de Montjuïc.

Us animem a compartir la campanya i el nou objectiu amb els vostres amics, familiars, coneguts i saludats i a continuar fent créixer el projecte, que aquests dies estem preparant a bon ritme!

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!