Els nostres olímpics (Dia 13 – La prèvia)

2 minuts de lectura

14:30h – Pau Tonnesen
Atletisme: Decatló

Després d’una primera jornada on va estar lleugerament per sota de les seves marques, Pau Tonnesen disputarà el segon i últim dia del decatló. Començarà a les 14.30h amb els 110 metres tanques i seguiran el llançament de disc (15.25h), salt de perxa (18.25h), llançament de javelina (23.35h) i els 1.500 metres (02.45h).

14:23h – Alfonso Benavides
Piragüisme en aigües tranquil·les: C1 200m

El palista de Pollença Sete Benavides buscarà la medalla a la final de la categoria C1 200m. En la jornada de classificació va deixar bones sensacions i sembla que a Rio pot treure’s l’espina de Londres, on es va quedar a un pas de les medalles.

Craviotto, primer per l’esquerra, i Benavides, dreta

14:47h – Saül Craviotto
Piragüisme en aigües tranquil·les: K2 200m

Després de ser medallista a Pequín i Londres, Saül Craviotto, fent parella amb Cristian Toro, encararà la final de K2 200m com a clar favorit al podi. El lleidatà pot fer història a les aigües brasileres amb tres medalles en tres Jocs consecutius.

16:00h – Mario Mola
Triatló

El mallorquí Mario Mola és una clara opció a medalla, més encara des de la baixa del gallec Javier Gómez Noya. Mola és molt fort en natació, on intentarà treure avantatge als seus rivals. A més, el circuit de bicicleta s’adapta bé a les seves característiques.

Mario Mola,primer per la dreta, amb l’equip de triatló on hi tenim també a Carolne Routier

17:15h – Joel González
Taekwondo

Medallista d’or a Londres, el figuerenc afronta uns nous Jocs amb l’etiqueta de favorit. Competirà en una nova categoria, la de menys de 68 kg. El combat inicial de González serà contra el croat Filip Grgic. Si passa endavant, els quarts de final són a partir de les 20.15h, les semifinals a les 22.15h i la final a les 02.15h.

Joel_Gonzalez_londres_2012

20:00h – Selecció espanyola de bàsquet femení
Espanya-Sèrbia

Després de l’eufòria viscuda amb la remuntada contra Turquia, Anna Cruz, Marta Xargay, Alba Torrens i companyia afronten el repte encara més difícil: ser a la final. Tot i que no serà un rival assequible, la selecció espanyola ja va derrotar a l’equip serbi al primer partit de la fase de grups.

01:45h – David Bustos
Atletisme: 1.500 metres

El de Palma és l’únic atleta de l’equip espanyol de 1.500 metres que ha aconseguit classificar-se per a les semifinals. Les disputarà amb l’objectiu de fer el millor paper possible, sabent que el pas a la final és molt complicat.

20:10h – Selecció espanyola de waterpolo masculí
Espanya-Grècia

L’equip espanyol de waterpolo d’Albert Español, Marc Minguell o Blai Mallarach dirà adéu a Rio amb dos partits per disputar les eliminatòries del 5è al 8è lloc. El primer serà contra la selecció grega.