Els nostres olímpics (Dia 12 – La prèvia)

2 minuts de lectura

14:16h – Alfonso Benavides
Piragüisme en aigües tranquil·les: C1 200m

Després de l’èxit del també mallorquí Marcus Cooper Walz, Alfonso Benavides debutarà en uns Jocs en la categoria de C1 200m. Començarà per la ronda preliminar però l’objectiu és arribar a la final. Si progressa en la competició, les semifinals són també avui a partir de les 15.42h.

Alfonso Benavides

14:30h – Pau Tonnesen
Atletisme: Decatló

Fill de tortosina però nascut i criat als EUA, Pau Tonnesen debutarà a la decatló olímpica amb el combinat espanyol. La primera prova seran els 100 metres a les 14.30h. N’hi haurà tres més en la primera jornada: el salt de llargada (15.35h), llançament de pes (17.15h) i salt d’alçada (22.45h).

Pau Tonnesen

14:44h – Saül Craviotto
Piragüisme en aigües tranquil·les: K2 200m

Doble medallista olímpic, Saül Craviotto debutarà en els seus tercers Jocs en la categoria K2 200m. Ho farà amb el seu company gallec Cristian Toro i amb l’objectiu de tornar a lluitar per les medalles. Si passa la primera ronda, les semifinals seran a partir de les 16.03h.

Saul Craviotto

15:00h – Ludovic Fàbregas i Jordi Ribera
Handbol: França-Brasil

La França de Ludovic Fàbregas i el Brasil entrenat pel tècnic català Jordi Ribera s’enfrontaran per un lloc als quarts. Ribera ha fet una bona feina al conjunt carioca però aspirar a derrotar els francesos potser seria esperar massa.

Ludovic Fàbregas

15:05h – Ilias Fifa
Atletisme: 5.000 metres

Ilias Fifa debutarà en uns Jocs amb l’objectiu de millorar les fins ara fluixes actuacions (Bruno Hortelano a banda) dels atletes de la selecció espanyola. Lluitarà en les sèries per ser present a la final del proper diumenge.

Ilias Fifa

15:27h – Adel Mechaal
Atletisme: 5.000 metres

Com en el cas de Fifa, l’objectiu del palamosí Adel Mechaal ha de ser classificar-se per a la final. Sobretot després de la seva mala actuació en la prova dels 1.500 metres, eliminat a la primera ronda.

Adel Mechaal

16:37h – Esther Guerrero
Atletisme: 800 metres

L’atleta de Banyoles debutarà en uns Jocs Olímpics en les sèries dels 800 metres. Haver arribat fins aquí ja és tota una fita però el repte d’arribar a les semifinals està sobre la taula.

esther-guerrero-1

18:30h – Valero Rivera
Handbol: Alemanya-Qatar

A priori, el seleccionador d’handbol de Qatar Valero Rivera ho té complicat per repetir l’èxit del darrer Mundial i accedir a la lluita pel podi. Tot i això, no es pot descartar la sorpresa en el partit de quarts de final contra Alemanya.

HANDBALL-OLY-2016-RIO-QAT-FRA

19:30h – Selecció espanyola de bàsquet masculí
Espanya-França

L’equip espanyol de Pau Gasol, Joan Carles Navarro, Rudy Fernández, Ricky Rubio i companyia ha millorat en els darrers partits després d’un inici de torneig alarmant.  La França de l’incombustible Tony Parker és el rival a batre per ser a les semifinals, on esperaran molt probablement els EUA.

ricky

20:10h – Selecció espanyola de waterpolo femení
Espanya-Xina

Després de la dura derrota als quarts de final contra Rússia, l’equip espanyol de waterpolo femení té la obligació de donar el millor contra Xina per lluitar pel cinquè lloc final.

USAESP