L’Open Camp s’afegeix al Verkami Olímpic de La Fosbury

Dues setmanes després de donar el tret de sortida a la campanya de micromecenatge per fer el salt al paper ja són més de 150 mecenes els que han decidit col·laborar amb el nou projecte de La Fosbury a través el Verkami que tenim en marxa. Som molt a prop del primer objectiu que ens vam marcar (4.000 euros) i tenim ganes d’apujar de nou el llistó en els propers dies de campanya.

Per aquest motiu, des d’aquest dilluns 6 de juny activem una nova recompensa per als primers 6 nous mecenes que vulguin gaudir d’una experiència esportiva singular: entrar a l’OPEN CAMP EUROPE, el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport i que obrirà les portes el proper 18 de juny a l’Anella Olímpica de Barcelona.

PROMO

Aquesta nova recompensa del Verkami Olímpic compta amb un preu exclusiu per als mecenes de La Fosbury i permetrà gaudir d’aquest nou concepte d’entreteniment i diversió basat en l’experiència i la cultura de l’esport que reviscolarà l’activitat esportiva de Montjuïc. L’OPEN CAMP proposa una oferta formativa al voltant de la història de l’esport i de l’Olimpisme a través de la visita al seu espai expositiu i al Museu Olímpic de Barcelona i un seguit d’experiències esportives que van des del bàsquet fins al tir olímpic, passant pel motor, el beisbol o l’atletisme. Tota la informació la trobareu en aquest enllaç.

_MG_8043 (1)

5 anys després que els seus promotors comencessin a perfilar la idea de l’OPEN CAMP, aquests dies s’estan enllestint els darrers preparatius que permetran als visitants gaudir de fins a 26 modalitats esportives en un sol dia. Cadascuna d’elles oferirà un minut de glòria als participants (que podran repetir l’experiència tantes vegades com vulguin) en una aposta pels esports de tota la vida lligats a les darreres innovacions virtuals i tecnològiques.

 

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!