Guia Beijing 2022: els Jocs Olímpics d’hivern

1 minut de lectura
Aquest divendres 4 de febrer comença una nova edició dels Jocs Olímpics d’Hivern.

L’olimpisme torna a oferir-nos una gran cita esportiva pocs mesos després de viure els Jocs de Tòquio. Els amants de tot l’altre esport disposem d’una finestra magnífica per gaudir de l’esplendor dels esports de neu i de gel, amb especial atenció als esportistes catalans i andorrans que hi participaran i amb ganes de viure l’emoció d’esports tan dispars entre sí com l’esquí alpí, el curling o el patinatge artístic sobre gel. Amb ganes d’acompanyar-vos us oferim aquesta Guia Beijing 2022 de petit format per tal que la lectura us acompanyi com a prèvia a les vivències dels propers dies.

A la guia, en format de revista digital, hi trobareu un context general, una prèvia esportiva repassant breument alguns dels elements més destacats dels quinze esports que formen part del programa olímpic i un repàs a tots els esportistes de casa nostra que hi competiran.

Us convidem a llegir aquesta guia de petit format en PDF o amb forma de revista. Gaudiu de la lectura i dels Jocs Olímpics d’hivern que tot just comencen.

Guia Beijing 2022 en format revista (Cliqueu aquest enllaç o llegiu-la a continuació)