La Gàlia Dvorak serà als Jocs de Rio “in-extremis”

1 minut de lectura

Feia setmanes que la mataronina Gàlia Dvorak estava en una situació d’incertesa important. La jugadora del Centre Natació Mataró Quadis seguia entrenant-se, però sense saber si havia d efer-se les maletes per anar als Jocs o per anar de vacances. Finalment, la jugadora de tennis de taula Gàlia Dvorak serà als Jocs Olímpics de Rio 2016 a la ciutat brasilera.

Recordem –com explicàvem a la Guia dels Jocs en paper– que la jugadora mataronina era la primera reserva, i finalment la lesió de la francesa Grundisch l’hi permetrà disputar els seus tercers Jocs Olímpics. Amb 28 anys competirà primera vegada ho farà a la competició individual que començarà el dissabte dia 6 d’agost, i on hi ha una altra espanyola, la xinesa nacionalitzada Yanfei Shen.

20160729_2044_160729tt_gpalia

El seu debut serà el dissabte a les 16:15 hores –horari d’aquí– quan la palista mataronina té el primer compromís, i que esperem que no sigui l’últim. De tota manera no serà fàcil ja que li ha tocat en sort enfrontar-se amb la jugadora brasilera Gui Lin, com indica el seu nom d’origen xinès. Aquesta jugadora ocupa el lloc 138è del rànquing mundial, per sota de la Gàlia, que ara mateix és la 92a, però de ben segur el fet de jugar a casa i rebre el suport de la gent li donarà un plus extra que pot dificultar la tasca de la Gàlia.