Dia 9: Què no ens podem perdre?

1 minut de lectura

Sens dubte, la prova reina dels Jocs Olímpics, els 100 metres masculins a les 3:25 de la matinada. Serà capaç Usain Bolt de repetir el títol de Pequín i Londres? La lesió que va patir al juliol serà un handicap massa important? Es podrà batre el rècord del món? Si un corredor és capaç de trencar totes les apostes, aquest és el velocista jamaicà.

Bolt

Una mica més aviat, a les 3:00 també hi veurem la final dels 400 metres masculins. LeShawn Merrit contra Kirani James, l’espectacle està servit.

James

Biles vol ser la reina

A partir de les 19:47 comencen les finals individuals per aparells de gimnàstica artística, amb el salt femení en primer lloc. Simone Biles vol seguir mostrant-se intractable i opositant a reina dels Jocs.

Biles

El tennis també veurà el seu capítol final de la competició masculina, enfrontant al sorprenent Del Potro (després del seu èpic partit contra Rafa Nadal) contra el sempre favorit Andy Murray. El desenllaç a partir de les 20h.

Del Potro

El circuit masculí de golf, després de 112 anys, també veurà el seu desenllaç en el quart dia de competició. De moment, el britànic Justin Rose domina la competició amb 201 cops, per sobre dels 202 del suec Henrik Stenson i els 204 de l’australià Marcus Fraser.