Dia 16 (i últim): Què no ens hem de perdre?

1 minut de lectura

Els Jocs de Rio de Janeiro arriben aquest diumenge/dilluns la seva fi, per donar pas a la “Olimpíada de Tòquio” que culminarà amb els Jocs Olímpics que se celebraran a la capital japonesa el 2020. Abans, però, queden les darreres finals, que tindran el seu llacet final amb la Cerimònia de clausura.

La marató al Sambòdrom

Després que els 4×400 tanquessin la competició d’atletisme a l’estadi, aquest diumenge (a partir de les 14:30h) se celebra la marató masculina que arribarà com la femenina al Sambòdrom de Rio, poc després de les 16:30h. La darrera i més simbòlica medalla d’or atlètica, amb una gran nòmina d’atletes que hi opten.

marato

A mirar tot el que pugueu

Després de quinze dies de “saludable empatx” esportiu, aquest diumenge tenim les darreres competicions i lògicament totes acaben amb les seves respectives finals. Podrem seguir les de la darrera jornada de Lluita Lliure, Boxa, Gimnàstica Rítmica i Ciclisme de Muntanya. A mirar tot el que pugueu, que això ja s’acaba! Calendari del darrer dia

‘Les Experts’ volen tornar a doctorar-se

La França de Nikola Karabatic –una de les vuit estrelles que vam destacar a la Guia Fosbury dels Jocs– ha arribat de nou a la gran final i volen repetir com a “campions de tot”. Al seu davant la gran generació de l’handbol danès vol guanyar per fi una gran cita, i treure’s de sobre l’estigma d’equip perdedor. És cert que han guanyat dos Europeus, però van ser subcampions dues vegades en dos Mundials en els quals sortien com a favorits (2011 i 2013). A Rio, sense cap mena de pressió, estan davant la seva gran oportunitat.

– La resta de finals d’esports d’equip de cap de setmana