Dia 12: Què no ens hem de perdre?

1 minut de lectura

Us presentem una tria per aquest dimecres, ja dotzè dia dels Jocs. Evidentment la majoria dels plats forts són a l’Estadi Olímpic Joao Havelange, però hi ha molts molts altres punts de gran interès. Aquí teniu la nostra proposta per avui:

Grans finals de velocitat femenines

La jornada matinal a Rio ens portarà l’inici del decatló i la primera final atlètica del dia, la dels 3000 metres obstacles (16:55h hora catalana). La jornada nocturna té clar protagonisme femení. A les 2:15h començarà la final del salt de llargada femení, a les 3:30h tenim la gran final dels 200 metres, amb l’holandesa Dafne Schippers com alternativa a les jamaicanes i americanes, i a les 3:35h la dels 100 metres tanques.

Les medalles d’hoquei herba en joc

Avui tenim les dues semifinals de la competició femenina d’hoquei herba. La gran favorita, Holanda es juga el pas a la gran final enfront Alemanya (17h), mentre que Nova Zelanda ho farà contra la selecció del Regne Unit (22h). Dos partits que es presenten igualats i emocionants.

Per cert, per fer temps, si no l’heu vist, us recomanem el final del partit masculí Alemanya-Nova Zelanda (VÍDEO). No us direm com queden per si no us sabeu!

Consumaran el Maracanaço?

La parella de alemanya Ludwig-Walkenhorst va derrotar a la parella número 1 del Brasil a l’espectacular instal·lació de Copacabana, i es trobarà (a les 4:59h) en la gran final amb l’altra parella brasilera Bednarczuk-Seixas. Consumaran el Maracanaço que van començar ahir?

Abans, a les 3:00h el partit pel bronze entre americanes i brasileres, promet ser igual o més interessant. Eren les dues parelles favorites per a l’or i només hi haurà medalla per una d’elles.

El Japó intentarà fer pessigolles a la Xina

Avui acaba la competició de tennis de taula, amb la gran final masculina Xina-Japó, on la selecció del “país del Sol naixent” intentarà posar en problemes a la indiscutible favorita, que de moment no ha cedit cap partit en tot el campionat. De moment els xinesos tenen ja els esperats or i plata individuals (Ma Long i Zhang Jike), i els japonesos el bronze de Jun Mizutani.

Des del migdia està en joc la final pel bronze, entre Alemanya i Corea del Sud, amb un dels protagonistes a la “Guia dels Jocs”, Dimitrij Ovtcharov, i Timo Boll. (veure).