Històries de l’esport. Més enllà dels rècords

1 minut de lectura
Històries d’Europa s’estrena amb el primer volum de la col·lecció “històries de la societat”

El projecte d’Històries d’Europa ja fa uns quants anys que omple la xarxa de continguts històrics vinculats al vell continent. Una web divulgativa plena de curiositats que recomanem vivament a qualsevol persona amb un mínim de curiositat per conèixer històries de tota mena que poden ajudar a entendre el present i ampliar, sens dubte, els nostres coneixements. Els companys d’Històries d’Europa van col·laborar amb La Fosbury en el seu format de revista digital amb articles que cercaven una mirada en l’esport i que sovint ressaltaven el vincle entre l’esport i la política present en competicions, fites i victòries de tota mena.

Seguint aquest fil, Històries d’Europa acaba de publicar el seu primer llibre que obre foc a la col·lecció “històries de la societat”. El primer volum, de més de 250 pàgines, fixa la mirada en l’esport amb un viatge per la història que va des de l’època antiga fins a la guerra freda i la globalització viscuda en la segona meitat del segle XX.

Si voleu comprar el llibre “Històries de l’esport. Més enllà dels rècords” podeu fer-ho a través d’internet. Trobareu més informació clicant aquest enllaç.

Amb una mirada global, el llibre ofereix un munt d’històries curioses i interessants que recomanem vivament als lectors de La Fosbury. Alguns dels articles, de fet, ja els heu pogut llegir en aquest mateix mitjà, encara que la versió del llibre aporta nous continguts i noves mirades sobre temes que van suscitar un gran interès com els orígens de l’esquí, el gitano que va humiliar els nazis, la javelina basca o el diumenge sagnant de 1920. D’altres són inèdits i treballats específicament en la preparació del llibre

Històries de l’Esport

Amb pròleg de l’alpinista Sergi Mingote i publicat per l’editorial Omnia Books, el treball dels historiadors Cèsar Sànchez, Jordi Bonvehí i Eugeni Junyent és una autèntica joia per a qualsevol aficionat a l’esport i a la història. Des de La Fosbury aprofitem l’avinentesa per felicitar els nostres companys per aquesta iniciativa.