Heroïnes Olímpiques. La Fosbury a Catalunya Ràdio

1 minut de lectura

Per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio a La Fosbury recuperem les seccions radiofòniques del darrer estiu a Catalunya Ràdio. En un any de Jocs vam poder explicar 28 històries de dones que són autèntiques heroïnes olímpiques.

Heroines_olimpiques

Tot plegat, al programa Converses Olímpiques de Pere Escobar. Un fil conductor que fa lluir la lluita de les dones per poder competir als Jocs Olímpics. Discriminacions, prohibicions, lesions, obstacles i tragèdies. Però també victòries, desobediència, compromís, valentia i reconeixement. Històries de dones que val la pena conèixer, amb la veu del periodista Roger Castillo.

La primera història emesa a mitjans de juliol de 2016 va ser la d’Stamata Revithi, la primera dona que va participar als Jocs Olímpics en la primera edició moderna de 1896. Va córrer la marató el dia després que ho fessin els homes perquè tenia vetat l’accés a la cita oficial. Era una mare de dos fills que havia anat a Atenes a buscar feina. Us animem a endinsar-vos en totes i cadascuna de les històries explicades via ràdio. Us assegurem que són tan interessants com la de Revithi.

Us les oferim en format Podcast que podeu escoltar directament clicant a continuació o bé descarregant-vos-el al vostre dispositiu.