SORTEIG: L’Handbol Bordils vol fer-la grossa

2 minuts de lectura
Del fet que Bordils és territori handbol n’hem parlat sobradament a la Fosbury. Que és un petit poble on la Copa Mola també. El que ens toca afegir ara és que aquesta temporada al “llogarret dels gals” tenen ganes de fer-la encara més grossa. Tenen ganes i capacitat i aquesta setmana la poden “liar grossa”.

L’equip ha començat la lliga amb sensacions molt diferents a la temporada passada quan amb moltes baixes i entrenador nou (Sergi Catarain), l’equip va haver de sobreposar-se a un mal inici de campionat però amb esforç i molta lluita va acabar salvant la categoria amb èxit. Aquest any però, les coses pinten força diferents. L’equip s’ha reforçat amb jugadors de la casa: han tornat jugadors que havien emprès aventures lluny de Bordils (Marc Canyigueral i Pep Reixach a la Lliga Asobal, i Esteve Ferrer al Tuïr nord-català) i també el pivot David Masmiquel, que havia decidit deixar l’handbol d’alt d’aquest nivell per motius professionals.

Tot plegat, juntament amb la consolidació de joves del planter que han decidit quedar-se un any més a casa tot i tenir ofertes (Sergi Mach, Arnau Palahí, Oriol Márquez…) fan de l’equip bordilenc un candidat seriós a lluitar a la zona mitja alta de la Plata Masculina d’handbol. Una zona on, si es fa un bon final de temporada, es pot arribar a lluitar per entrar a l’atractiu play-off que dóna una plaça per pujar a l’Asobal (s’hi classifiquen del 2n al 5è lloc, o també el 6è si entre els cinc primers hi ha el Barça B). Sí, són paraules majors i en cap cas és ni ha de ser l’objectiu d’aquest equip, però d’això ja en parlarem el mes d’abril.

De moment el que toca és somiar amb fer-la grossa a la competició del K.O. Els bordilencs ja van derrotar a casa en la primera eliminatòria a un equip amb trajectòria a la Copa del Rei com és el Barça B, i aquest dimecres reben el Puente Genil, equip Asobal que ha començat la temporada amb certs dubtes (és penúltim amb només 3 punts en 6 jornades).

Concurs Club Fosbury

L’Handbol Bordils és un dels primers clubs que es va afegir al “Club Fosbury” i ho volem celebrar conjuntament regalant una samarreta de l’afició amb el lema “Aquí ningú s’arronsa”. Un nou model que de ben segur que farà les delícies de qualsevol seguidor de l’esport que tingui ganes un dia o altre d’acostar-se al Blanc i Verd a gaudir d’una experiència única: un partit d’handbol com segurament mai l’heu viscut. Per a participar envieu un correu a [email protected] posat a l’assumpte: “A Bordils la copa mola”. Els membres del Club Fosbury tindran dos números pel sorteig i els no membres només un.