El partit d’handbol més important d’aquest inici de 2017

solidaris_p

Aquest 2017 arrenca molt fort en el món de l’handbol amb el Mundial masculí de França (en podeu llegir la prèvia aquí), però avui volem destacar un partit que ens toca més de prop en tots els sentits. La cita és aquest diumenge 15 de gener al Palau d’Esports de Granollers, “l’Olímpic”, on es podrà viure el doble partit solidari per recaptar fons per la campanya “Somriures que curen” per la lluita contra la leucèmia infantil en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Una jornada esportiva, que a banda de solidària serà molt atractiva, amb dos grans partits entre els primers equips del BM Granollers i les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina. Un doble partit que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el BM Granollers i la Mútua de Granollers, que han unit esforços per aquest motiu. I és que com explicava el president del club granollerí, Josep Pujadas, en la presentació a la premsa, “hem de fer tot el que està a la nostra mà per contribuir en causes com aquesta”.

Per això és més important que mai escoltar la crida i que la gent, del món de l’handbol i de l’esport en general, s’acostin al Palau d’Esports de Granollers, per poder col·laborar en persona fent els donatius a l’entrada i comprant diferents productes solidaris per recaptar diners, com ara xapes o buffs.

Diumenge 17h, Partit Femení
Selecció Catalana Absoluta Femenina – KH7 BM Granollers

Diumenge 19h, Partit Masculí
Selecció Catalana Absoluta Masculina – Fraikin BM Granollers

somriures que curen

El ràpid retorn de les seleccions catalanes

Poques setmanes després de jugar també a Granollers, tornen a coincidir de nou en una mateixa jornada les dues seleccions absolutes de Catalunya. Recordem però, que tot i que la femenina havia estat activa amb l’anual Copa de les Nacions, això és un fet gens habitual, ja que la masculina tornava a jugar enguany després de molts anys inactiva. Ho va fer, això sí, amb un gran triomf contra el Qatar.

La Selecció Catalana Masculina, estarà dirigida per Pau Campos, Ramon Plans i Josu Bustos, i comptarà amb els següents jugadors:

Jordi González i Joan Vilanova (Handbol Bordils), Jordi Deumal i Joan Amigó (Barça B), Pau Pérez i Marc Sánchez (BM La Roca), Ignasi Admella i Ricard Reig (Handbol Sant Quirze), Jordi Planas (Sant Esteve Palautordera), Albert Maresma (Handbol La Salle Montcada), Bernat Muñoz (Club Joventut Handbol Mataró), Bernat Guàrdia (Handbol Sant Joan Despí), Víctor Torres (Handbol Adrianenc, Roger Pujol (Handbol Sant Esteve Sesrovires), Joan Pòrtulas (UE Sarrià) i Esteve Ferrer (Thuir).

Per la seva banda, la Selecció Catalana Femenina, dirigida per Josep Ibáñez, Pepe Olivares i Gisele Guerrero, estarà formada per:

Marina Graell i Jennyfer Nana (Associació Lleidatana d’Handbol), Marta Gálvez, Judith Tortajada i Esther Juncosa (Handbol Amposta), Agnès Ribas, Esther Torregrossa i Patrícia Espínola (Fundació Handbol Roquerol), Sandra Tomás, Marina Tomás i Elisabeth López (Handbol Sant Joan Despí), Alba Almansa, Anna Pregona i Núria Giró (Handbol Sant Vicenç), Clàudia Ruiz i Lídia Grañana (OAR Gràcia Sabadell), Anna Moreno (Esportiu Castelldefels) i Judit Cortés (Handbol Sant Esteve Sesrovires).

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!