Judith Sans a la preselecció estatal d’handbol pels Jocs de Rio

1 minut de lectura

La catalana Judith Sans continuarà treballant amb l’equip estatal d’handbol que dirigeix Jorge Dueñas en vista a la preparació dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Un fet ja de per si destacable que podria portar a l’handbol català femení a tenir representació als Jocs Olímpics, un premi i reconeixement al Pla de Millora de l’Handbol Femení engegat fa anys per la Federació Catalana d’Handbol.

Recordem, que Judith Sans ja va debutar amb la selecció estatal absoluta als partits internacionals contra Àustria i Bulgària, on la selecció espanyola va assegurar la seva presència al pròxim Europeu. Bona actuació en la seva estrena de la pivot, important en tasques defensives i que va estrenar el seu compte golejador. Ara tindrà l’oportunitat de seguir convencent a Jorge Dueñas per ser una de les escollides per ser als Jocs de Rio.

La selecció estatal es concentra a Andorra fins el 7 de juliol. Després d’una setmana de descans, el 14 tornaran a la feina per un nou tram de treball que inclourà el prestigiós Torneig 4 Nacions de Noruega, contra Romania, França i Noruega. Al final d’aquest torneig, el 25 de juliol, es donarà a conèixer l’equip definitiu pels Jocs, que viatjarà el 30 de juliol al Brasil. Recordem que la gran cita de l’esport es disputa del 6 al 21 d’agost.

Campiona de Lliga amb el Bera Bera

Natural d’Ascó, Judith Sans va debutar a la màxima competició estatal amb l’Esportiu Castelldefels. Fa dues temporades va fitxar per l’Alcobendas, d’on en una sola temporada va fer el salt al Bera Bera basc amb qui s’ha proclamat campiona de Lliga i de Copa. L’any vinent jugaran a la màxima competició europea.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!