El Granollers buscarà la final de l’EHF contra el Nantes de Valero Rivera

1 minut de lectura

Després que el cap de setmana quedessin definides les dues Final-4 europees, amb creu pel Barça a la Champions i cara pel Granollers a la EHF, ja coneixem el sorteig d’aquestes fases finals. El Fraikin Granollers, únic equip català i de la Lliga Asobal que ha arribat fins aquí, no ha tingut massa sort ja que s’enfrontarà a l’amfitrió.

Final-4 EHF Cup
Nantes / 14-15 de maig

HBC Nantes (França) – FRAIKIN BM GRANOLLERS
Goppingen (Alemanya) – Chambery (França)

El Granollers haurà de superar el Nantes francès per ser a la gran final de l’EHF Cup que es disputa precisament a la ciutat francesa. Però d’aquest grup humà entrenat per Carlos Viver ja se’n pot esperar de tot. Una cosa és clara, i és que aquest equip ha demostrat competitivitat màxima i gran efectivitat en els finals ajustats.

Preguntat pel resultat del sorteig, l’extrem català i futur jugador del Barça Valero Rivera, comentava que segurament preferia el Granollers ja era l’equip que coneixia més, però que el principal avantatge era un altre: “Tots els equips són molt complicats per jugar en una final com aquesta. Al final el que volem és guanyar, i penso que el principal avantatge que tenim és jugar a casa, a Nantes”. Recordem que a banda de Rviera, principal estrella i màxim golejador del Nantes i de la competició, a l’equip francès també hi juga l’extrem dret David Balaguer, provinent del Barça, i l’internacional espanyol Jorge Maqueda i el veterà Alberto Entrerríos.

Final-4 Champions League
Colònia / 28-29 de maig

Veszprem (Hongria) – THW Kiel (Alemanya)
PSG Handball (França) – Kielce (Polònia)

Tot i l’absència destacada del vigent campió, toqués el que toqués es presentaven dues semifinals apassionats. La sort va voler que es repetís el duel Veszprem-Kiel de la temporada passada, on hi haurà un  destacat protagonisme català. Per un costat hi trobem el tècnic Xavier Sabaté (ajudat per Josep Espar), mentre que del costat alemany hi juga Joan Cañellas, de qui vam parlar-ne la setmana passada. A l’altra semifinal, el PSG pren el relleu del Barça que va ser l’equip que va jugar la temporada passada contra el Kielce de Talant Dujshebaev.