El Fraikin Granollers 2016-17 ja es posa en marxa

El primer dia d’agost va servir per veure ja vestits de curt els nous fitxatges del Fraikin BM Granollers, en la primera sessió de pretemporada. Un equip molt matiner, que comença la pretemporada mentre l’atenció mundial estarà centrada en els Jocs Olímpics de Rio.

El tècnic Carlos Viver i el president Josep Pujadas van obrir la temporada amb un discurs per tota la plantilla just abans de començar una nova i il·lusionant temporada. Els granollerins ornen a jugar a Europa i tenen el difícil repte de repetir la gran temporada passada, o inclús millorar-la.

Els cinc fitxatges

El primer entrenament de la temporada va servir per ajuntar els cinc nous fitxatges de l’equip. El retorn a la competició i al club del porter Vicente Álamo, l’extrem dret Álvaro Cabanas (BM Huesca), el lateral esquerre el txec Michal Kasal (Pau Handball i exBarça B), el lateral dret el portuguès Jorge Silva (Anaitasuna) i el lateral esquerre Vladan Loncar (cedit pel Pick Szeged). A més, cinc joves jugadors de la pedrera faran la pretemporada amb el primer equip.

El retorn més inesperat

La temporada passada va tornar al club “de la seva vida” per fer la tasca d’entrenador de porteres del primer equip femení, i pocs mesos després va saltar la notícia que Vicente Álamo (de 40 anys) fitxaria de nou per la primera plantilla del Balonmano Granollers.

D’aquesta manera, i després de retirar-se fa justament un any per una lesió de maluc quan jugava al Benfica portuguès, Álamo tornarà al club vallesà per aportar el grau de veterania a una porteria de present, però sobretot amb molt de futur. I és que al seu costat hi tindrà Pol Sastre (25 anys) i el porter del B, Marc Guàrdia (20 anys) que aquest any ja ha debutat amb bones actuacions a la màxima categoria. Un trio de porters molt compensat, que intentaran cobrir la baixa del brasiler Bombom Almeida, que fa setmanes que va anunciar la seva marxa a l’OIF Arendal noruec.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!