Calella acull amb èxit un Arena1000 d’Handbol Platja

1 minut de lectura

L’històric torneig Open Beach Handball Ciutat de Calella, es feia enguany una mica més gran encara. El torneig d’handbol platja maresmenc entrava al recent estrenat Tour de quatre tornejos anomenat #Arena1000. Com sempre la cita calellenca ha tornat a ser un èxit.

Amb 32 equips en categoria masculina i 20 en la femenina, amb important presència dels principals equips del territori espanyols i alguns equips internacionals, aquest Arena1000 ha estat disputat entre dissabte i diumenge a la platja sota del Far de Calella. Finalment els guanyadors, en les finals disputades diumenge –en directe per streaming i en diferit a Teledeporte– van ser el Pinturas Andaluciía BMP Sevilla en categoria masculina i el Westite holandès en categoria femenina. Poc a poc l’handbol platja segueix fent passos endavant per deixar de veure’s com un simple entreteniment estival i presentar-se com un esport atractiu i amb un fort potencial de creixement quan les coses es fan bé.

Els catalans lluny del podi

Els millors equips catalans han estat, en categoria femenina el The Corbi Team (que ha caigut als shoot-out a quarts amb l’equip campió) i en categoria masculina el CHP CalellaAlkopops i RDD, que van caure també als quarts de final. Això sí, cal destacar que l’equip local dels Calella Alkopops va trobar a faltar la seva gran estrella defensiva Hagi Touré, que es troba al Mundial d’Handbol Platja amb la selecció espanyola.

-Galeria de fotos de les finals (RFEBM)

Vídeo de la jornada de diumenge

[youtube id=”Xk6eb9IzohU”]

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!