La Fosbury impulsem una campanya olímpica a Verkami

2 minuts de lectura
Aquesta setmana comencem una campanya de micromecenatge amb motiu dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’aquest estiu.

Quan queden menys de dos mesos per a l’inici dels Jocs Olímpics de Tòquio des de la Fosbury estrenem una campanya a Verkami per editar una Guia en paper tal com ja vam fer fa cinc anys en motiu dels Jocs de Rio. La campanya ja està en marxa, compta amb una vintena de recompenses diferents i té tres apostes centrals creades per a l’ocasió.

Guia dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021

La cita olímpica al Japó aplegarà el bo i millor de tot l’altre esport i la guia que estem preparant vol ser l’acompanyant perfecte per a gaudir-la amb plenitud. A la guia hi trobareu informació específica de cada disciplina esportiva present al programa olímpic, el calendari, el medaller, curiositats històriques, els esportistes que en seran protagonistes, les claus per seguir la competició i una cobertura detallada amb tots els esportistes del nostre país que participaran als Jocs, així com una bona prèvia dels Jocs Paralímpics que començaran el 24 d’agost a Tòquio. Una Guia dels Jocs ben completa per endinsar-se a la cita esportiva per excel·lència d’aquest estiu.

Revista Heroïnes Olímpiques

La revista 38 de la Fosbury també pivotarà aquest estiu al voltant dels Jocs Olímpics. Si amb la Guia posem tots els esforços en oferir una bona prèvia d’actualitat, el monogràfic en paper de periodicitat semestral opta en aquesta ocasió per reivindicar les històries de dones que han transcendit l’esport i han ajudat a transformar el món des del seu compromís. Noms coneguts com el de Fanny Blankers-Koen o Wilma Rudolph tindran pes propi a la revista al costat de dones com Betty Baxter o Anna Maria Peiró. Totes elles, des de l’exemple, han fet créixer la història olímpica.

Línia “Estima l’esport, odia el feixisme”

Per celebrar l’efemèride olímpica i el llançament de la campanya a Verkami estrenem un disseny tèxtil d’esport compromès. Ho fem en forma de samarreta i de bossa de tela amb nanses amb el lema “Estima l’esport, odia el feixisme”. La primera dona negra en proclamar-se campiona olímpica, Alice Coachman, acompanya la frase amb el seu salt ple de força que la va catapultar cap a l’or a Londres 1948. Des de la Fosbury considerem que l’esport ha de ser una eina per transformar la societat i un baluard contra el feixisme i així ho reflectim amb un missatge més que necessari.

Un bon gruix de recompenses

Per tal d’acompanyar-vos els propers 40 dies hem optat per aplegar un munt de propostes interessants que combinen cultura, esport i oci. Comptem amb la col·laboració de Búlder Planet de Mataró, de la Virra de Gràcia, de La Ludwig Band, Raig Verd o geoPlaneta. Hi ha recompenses il·limitades i d’altres que només podran caçar els mecenes més ràpids. Us convidem a descobrir-les amb calma a la pàgina de la campanya de la Fosbury a Verkami.

Des de la Fosbury esperem que les propostes que us oferim us agradin. Us convidem a participar de la campanya i especialment a fer córrer el projecte entre les vostres famílies i amistats.