Mireia Martínez i Patricia Pérez subcampiones d’Europa de gimnàstica rítmica

1 minut de lectura

Del 15 al 19 de juny es va disputar a Tel-Aviv (Israel) el Campionat d’Europa de gimnàstica rítmica. Dues gimnastes valencianes –Mireia Martínez, de Riba-Roja de Túria, i Patricia Pérez, de Sueca- es van proclamar juntament amb les seves companyes del conjunt sènior espanyol subcampiones d’Europa en la final d’exercici mixt de cintes i pilotes.

En la classificació general de conjunts, el combinat espanyol format per Mireia Martínez, Inés Bergua, Salma Solaun, Ana Arnau, Patricia Pérez i Valeria Márquez va acabar en cinquena posició amb un total de 63.350 punts (34.500 en cèrcols i 28.850 en l’exercici mixt de cintes i pilotes). L’or va ser per a Israel, la plata per a Itàlia i el bronze per a l’Azerbaidjan.

La medalla de plata aconseguida a Tel-Aviv reafirma el bon moment que travessa la gimnàstica rítmica espanyola / RFEG

En les finals per aparells, el conjunt espanyol va ser de nou cinquè amb l’exercici de cinc cèrcols amb una puntuació de 33.250 punts. L’or va ser per a Itàlia, la plata per a Israel i el bronze per a l’Azerbaidjan.

I el major èxit el van aconseguir en la final de l’exercici mixt de cintes i pilotes. Amb un total de 31.950 punts es van proclamar subcampiones d’Europa en aquest exercici sent superades únicament per Itàlia. El bronze va ser per a l’Azerbaidjan.

Imatge de portada: RFEG