El Roses Platja es queda a les portes de les semifinals de l’Euro Winners Cup

1 minut de lectura
L’aventura de l’equip rosinc s’ha quedat ben a prop de la lluita per les medalles en terres portugueses.

La localitat turística de Nazaré acull aquest cap de setmana les finals de l’Euro Winners Cup, la competició de clubs més important del món de futbol platja. Amb diversos jugadors catalans repartits en clubs d’arreu del continent en categoria masculina, i amb el Llevant UD caient a la fase de grups, un conjunt de casa nostra ha participat a la cita femenina oferint excel·lents prestacions sobre la sorra. El Roses Platja ha completat un bon recorregut al torneig fins a caure davant la seva particular bèstia negra.

El club de l’Empordà ha configurat una plantilla de gran nivell per afrontar l’Euro Winners Cup: 9 jugadores de la selecció catalana, 4 del combinat espanyol. Un talent suficient per donar continuïtat a un molt bon 2017 on van proclamar-se campiones de Catalunya i subcampiones d’Espanya després de perdre a la final contra el San Javier de Múrcia per 4 a 1. Precisament han estat les jugadores murcianes les encarregades de trencar el somni del podi europeu català a Portugal.

Amb una competició iniciada divendres passat, el Roses Platja tenia com a primer objectiu superar la fase de grups davant les rivals de Polònia, França i Rússia. Amb dos victòries en els dos primers partits (4-2 contra el Poznan polonès i 5-2 contra el Grand Motte francès) i el bitllet assegurat per als vuitens de final, l’equip que compta amb el jugador Dani Haro com a director esportiu va relaxar-se contra l’Zvezda amb un empat a 3 resolt finalment en derrota (3-1). En qualsevol cas, primera plaça de grup i un encreuament gens fàcil als vuitens: l’Sporting de Lisboa, un dels equips que jugava a “casa”, es convertia en el nou rival a batre. El cert és que el Roses Platja va fer els deures avançant-se en el primer període (2-1) i va resoldre amb dianes de Chivi i Carla Morera fins al marcador final de 5-2.

DeoSb5jWAAERfu7
El conjunt murcià, superior de nou davant el Roses Platja / Beach Soccer Worldwide

El San Javier, la bèstia negra

Als quarts de final, però, l’èxit no ha estat possible. El San Javier de Múrcia s’ha tornat a creuar en el camí de les catalanes i les ha derrotat per 3 a 1, malgrat un nou golàs de Carla Morera, guanyant-se amb solvència el bitllet per a les semifinals. L’Euro Winners Cup ha estat una bona experiència per a l’equip rosinc, que torna a ser un dels grans candidats a brillar aquesta temporada de futbol platja que creix i s’enforteix ara que el bon temps ja és una realitat consolidada arreu de la línia costanera del país.