6 menjars que podem trobar als estadis de la MLB

2 minuts de lectura

Fa un parell de setmanes que va començar la MLB, la major més antiga del Estats Units i la més clàssica, la de beisbol. Avui però, enlloc de fer una prèvia o anàlisi de com ha començat la competició ens centrarem més en el concepte del show entertaintment típicament americà per buscar els 6 menjars que ens podem trobar per estadis de la Major League of Baseball que, difícilment, ens el acabaria recomanant un dietista o, dit d’un altre manera, no serien els més ideals per la pràctica esportiva.

 

  1. New York Yankees

En primer lloc anem al Yankee Stadium del Bronx amb una novetat d’aquesta temporada:

La Double-Double Cheesburger, o el que és mateix, dos “bikinis” que fan de cada costat de l’entrepà, amb una hamburguesa amb formatge i anells de ceba al seu interior

@DukeCastiglione
@DukeCastiglione

  1. Texas Rangers

Al Globe Life Park d’Arlington els hi agraden les salsitxes, però aquelles que són moooolt llargues:

The Totalley Rossome Boomstick, un hot dog que mesura dos peus de llargada (o 61 cm) i que porta una salsitxa de 450 grams. Tot això adornat amb “nachos”, “jalapeños”, crema agria i Doritos que el converteixen en absolutament mortal. Bé, els 32$ que costa també hi ajuden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Philadelphia Phillies

Al Citezens Bank Park de Filadèlfia hi trobem una gran hamburguesa:

The Philly Burger, 500 grams de carn d’hamburguesa enmig d’un pretzel adornat amb salsa de carn, cheddar i provolone. No em direu que no us ve de gust provar-ho?

Philadelphia Phillies

  1. Tampa Bay Rays

Ja que parlem d’hamburgueses, a Florida, pel mòdic preu de 30$ en tenen una de pròpia:

Fan VS Food Burger, com un bonic homenatge al programa televisiu, 1800 grams d’hamburguesa ben completa, acompanyada de 450 grams de patates fregides. Això sí, si ets capaç d’acabar-la, els Rays et regalen un parell d’entrades pel proper partit del seu equip.

@RaysBaseball
@RaysBaseball

 

  1. Washington Nationals

No deixem les hamburgueses per anar cap a la capital americana, on tampoc es podien quedar curts:

The StrasBurger, o com fer una hamburguesa de més de quilos i mig de pes, que per si no fos poc, està adornada amb broquetes de jalapeños, pel mòdic preu de 59$. Això sí, si hem de ser totalment sincers, en principi està pensada perquè hi enginy 8 persones.

@AugensteinWTOP
@AugensteinWTOP

 

  1. Milwaukee Brewers

A Wisconsin tenen un gust força curiós pels batuts:

The Pulled Pork Parfait, com diu el seu nom es tracta de porc desfilat i puré de patates servit en la típica copa de batut o postre.

Milwaukee Brewers

Tranquils, que si us heu quedat amb gana, probablement no serà l’última del sector dietista de la Fosbury.