Viu la París-Roubaix a Molins de Rei

2 minuts de lectura
Aquest diumenge es disputa el tercer monument de la temporada de clàssiques del ciclisme d’elit mundial. La Fosbury us convida a viure-la en directe en un nou acte del Club Fosbury.

Després de la bona experiència viscuda l’any passat, el Club Fosbury i l’Etapa Reina uneixen esforços de nou per organitzar una jornada vibrant per als amants del ciclisme. La temporada de pedres ha estat molt intensa i viurà la seva traca final aquest diumenge amb la París-Roubaix, el monument que no té ni pujades ni murs, sinó més de 250 quilòmetres plans marcats pels trams de llambordes en carreteres estretes i plenes de públic que ja dècades que formen part de la mitologia ciclista.

La cursa es va viure intensament el 2017 a la Traska Truska
La cursa es va viure intensament el 2017 a la Traska Truska

La París-Roubaix és, probablement, el moment més esperat de la temporada per a una pila de ciclistes del nord. L’objectiu de temporada, el triomf més anhelat en el palmarès d’un classicòman. Després del memorable triomf de Vincenzo Nibali a la Milà-San Remo i de la victòria en solitari de Niki Terpstra al Tour de Flandes, qui serà l’encarregat d’alçar els braços triomfal a la meta del velòdrom de Roubaix? Els pronòstics assenyalen entre els favorits al mateix Terpstra, a Stybar i a Gilbert del Quick Step, a Greg Van Avermaet del BMC (guanyador l’any passat a l’esprint d’un grup reduït), a Sep Vanmarcke de l’EF, a Peter Sagan del Bora o a Oliver Naesen, de l’AG2r. De tota manera, ningú descarta una nova sorpresa de l’alçada d’un campanar com la viscuda fa un parell d’anys amb el triomf del veterà Matthew Hayman.

Viu la París-Roubaix en directe!

El Club Fosbury i l’Etapa Reina us convidem a viure una cursa única en bona companyia en el mateix escenari que l’any passat: la Traska Truska de Molins de Rei, un lloc de referència al Baix Llobregat per als amants del bon menjar. Pintxos de tota mena acompanyats per bons vins i bona cervesa. Un local que respira ciclisme per totes bandes, amb bicicletes penjades i pòsters que acostumen a acompanyar les vetllades de jazz i de blues que acull mensualment aquest espai. A partir de les 13h, obertura de portes del local i emissió en directe via TV de la París-Roubaix compartida amb els amants del ciclisme que també participen a la Porra de la Traska, un dels jocs d’apostes esportives més singulars d’arreu del país.

Cartell_ParisRoubaix_2018_1

Enguany la cursa anirà acompanyada per un programa de ràdio especial a càrrec dels membres de l’Etapa Reina, que narraran en directe tot allò que passi a la París-Roubaix i a la Traska, de la clàssica porra per definir el guanyador de la cursa i de la presentació en exclusiva dels continguts de la nova revista Fosbury #29 que sortirà a la venda abans de Sant Jordi.