La Fosbury i NacióDigital signen un acord de col·laboració

1 minut de lectura
NacióDigital i La Fosbury han signat un acord de col·laboració. El conveni permetrà les sinergies entre els dos diaris, l’intercanvi de continguts i ampliar els avantatges als respectius clubs de subscriptors.

NacióDigital és el diari digital de referència a Catalunya amb més de 2 milions d’usuaris únics mensuals i una xarxa ben arrelada arreu del país, amb 16 edicions territorials de solvència contrastada i diversos mitjans col·laboradors que són referents en el seu àmbit com Catorze.cat o NacióMuntanya. En els darrers anys NacióDigital s’ha caracteritzat per la seva forta aposta en la innovació i per teixir una comunitat de lectors activa més enllà de la mateixa tasca del projecte periodístic amb seus a Vic i a Barcelona.

nacio_digital_web

Ara, els continguts de La Fosbury tindran un espai a NacióDigital tant a la portada com a les diverses xarxes socials del diari. L’acord, que coincideix amb l’estrena de la nova maqueta de NacióDigital, permetrà incloure a aquest mitjà continguts de qualitat que vinculen esport amb política, història, solidaritat, superació, cultura i lluites de gènere, entre altres qüestions.

naciodigitalfosbury

L’acord permetrà també sortejar exemplars de la revista en paper de La Fosbury entre els subscriptors de NacióDigital mentre que el diari serà mitjà col·laborador de tots els actes del Club Fosbury.