La Fosbury celebra 7 anys!!

2 minuts de lectura
Set anys poden semblar molt o poc: de vegades sembla que fos ahir o que faci una eternitat. Sigui com sigui, aquest dilluns fa justament set anys que el projecte de la Fosbury va veure la llum per primera vegada. Era l’1 de març de 2014.

Vam néixer carregats d’il·lusió amb un número #00 en PDF interactiu que era l’avançament d’un projecte que des del seu número #01 va ser en format de revista interactiva pensada per a tauletes. Impulsada des del grup El Tot, i ja des de l’inici amb una vital redacció de periodistes i amants de l’esport que l’han fet possible fins ara. I amb reconeixements tan destacats com el de Millor Nova Publicació a la Nit de les Revistes 2015.

Nit de les Revistes i la Premsa en Català. Premis 2015. Foto: APPEC / Jordi Play

Amb aquest suport digital, espectacular i atractiu, vam seguir creixent fins al número #09 quan vam decidir fer un lleuger canvi d’enfoc. Les vendes de tauletes s’havien estancat i la gent ens demanava poder llegir-ho des del mòbil. Per això el número #10 va passar de ser una aplicació a una web “oberta”, amb un format similar de revista mensual digital ara adaptativa, és a dir que es podia llegir ara igual de bé des d’ordinador, tauleta o mòbil.

Paral·lelament a la revista, vam anar donant-li cada cop més importància a la web www.fosbury.cat i amb aquesta ja nodrida de manera regular, vam decidir fer un darrer salt –com el nostre referent que ens dona nom, Dick Fosbury– d’esquena i vam decidir treure un doble número en paper pels Jocs de Rio 2016 amb el suport d’un Verkami amb un centenar de mecenes. Aquest impuls el vam recollir amb il·lusió i el projecte en paper ha tingut continuïtat de manera trimestral primer i, ja després de la pandèmia, de forma semestral.

Un camí ple de dificultats, però que hem anat fent amb tenacitat, sempre intentant no defallir. I aquí ens trobem, en ple 2021, amb ganes d’acabar de superar una pandèmia i amb un mitjà cooperativitzat (gestionat ara per la cooperativa Valentí 92) que pretén seguir creixent i donant suport al que fa tant de temps que anomenem amb orgull “tot l’altre esport”. Esperem que ens ajudeu a seguir aquest camí. Per molts anys i moltes gràcies a totes!

I per celebrar aquest setè aniversari ens agradaria saber quina és la vostra portada preferida de totes les que hem fet!