La Fosbury en paper necessita la teva empenta. Ens ajudes a superar el llistó?

Aquest Sant Jordi sortirà a la venda el primer número en paper de la Fosbury trimestral, el #25 (després dels 24 números digitals). Sigues dels primers en rebre’l a casa!

fosbury_paper_mockup

Amb la primera revista trimestral ja a la impremta, toca recordar-vos a tots els lectors fidels –que cada cop sou més, i aprofitem per donar-vos les gràcies!– que ja us podeu subscriure al nostre projecte en paper. El vostre suport és clau per garantir la viabilitat d’aquest projecte en pro de tot l’altre esport a través d’un periodisme esportiu compromès, que assegura una mirada singular al món de l’esport i tot allò que l’envolta.

Amb aquesta subscripció (per només 25€ l’any!) rebreu els quatre números anuals amb enviament certificat inclòs. Ho podeu fer de manera senzilla a www.fosbury.cat/revista-paper. També donem l’opció de subscripció digital per 10€ anuals, amb la que rebreu els quatre números en format PDF.

floreixen_fosburys

Club Fosbury, la comunitat de tot l’altre esport

Des de la Fosbury donem una opció de subscripció “premium”. Es tracta de la subscripció al “Club Fosbury”, que inclou les quatre revistes anuals més el carnet del Club Fosbury que us donarà diverses avantatges que anirem anunciant pròximament. De moment ja podeu veure un exemple de les tres primeres activitats que hem preparat des del Club aquí.

Des de la Fosbury també hem començat a obrir diferents vies de col·laboració i subscripcions per a clubs, federacions i empreses vinculades amb el món de l’esport. Per a consultes sobre el tema podeu enviar un correu electrònic a club@fosbury.cat.

Club_Fosbury_1

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!