Fosbury #36: Esport i franquisme Presentem la portada de la propera revista en paper

Aquest estiu la Fosbury estrena nova etapa amb un monogràfic sobre l’esport durant la dictadura.

El número #36 de la Revista Fosbury estrena una nova etapa. És la primera revista en paper editada per la cooperativa que hem constituït l’equip de la Fosbury i el primer número de periodicitat semestral. Els canvis, però, no són només una successió de “primeres vegades”. La Fosbury apostem a partir d’aquest #36 per un format de monogràfic procurant que cada revista tingui més pes i sobretot més substància periodística d’ara en endavant. També hem repensat el disseny i la maquetació de la revista, que anirà a impremta abans de Sant Joan i que esperem que us ofereixi bons moments de lectura reposada durant l’estiu.

Estrenem etapa amb un especial sobre esport i franquisme que fa temps que teníem ganes de tirar endavant. El proper dimecres 24 de juny presentarem els continguts de la revista a les sòcies de la Fosbury, però avui mateix ja fem pública la portada i posem el número a la venda.

Portada de la Revista Fosbury #36

Portada de la Revista Fosbury #36

Amb una capçalera Fosbury renovada que remet més que mai a l’atleta que es va atrevir a saltar d’esquena, la portada dissenyada per Xevi Esteve aposta pel color negre per embolcallar el titular i la imatge. La fotografia de Franco jugant a tennis també vol ser un homenatge al periodisme d’investigació, en aquest cas de la desapareguda capçalera Interviú, que l’any 2012 va publicar un centenar de retrats inèdits del dictador durant els anys 40 i 50. Una imatge icònica del fotògraf personal de Franco, coneguda per molta gent, que vincula l’esport i el franquisme de la manera més directa possible i que alhora modifiquem i adaptem al plantejament que volem transmetre en el monogràfic.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!