Aquestes festes… Regala-li la Fosbury! Per festes regala i dona suport a la revista de tot l'altre esport

Tens un amic invisible i no vols fallar? No saps què posar sota la manta del tió per la nova cunyada o ja no saps amb què sorprendre el teu tiet setciències? Et passa amb els sogres que no saps què regalar-los per Nadal per quedar bé?

La solució pot ser la Fosbury, la revista de tot l’altre esport. Aquestes festes subscriu-te i regala subscripcions de la revista on hi cap tot l’esport menys el futbol, la revista la que té aspecte de revista i lectura de llibre. La versió en paper i de lectura reposada d’aquesta web on et trobes ara.

20171214_1227_ciutat_2017_fosbury-revistes

La Fosbury està a punt de sortir amb el seu número 28 i ofereix el pack de subscripcions-regal amb l’oferta del Club Fosbury. Regala aquestes festes ser membre de la comunitat de tot l’altre esport i estigues al dia i opta a entrades i regals de les més diferents competicions i disciplines.

Entra a fosbury.cat/regala i fes que el Tió, el Pare Noël, l’amic invisible o els Reis sumin suports per la “Revista de tot l’altre esport”
Cada Fosbury és una experiència diferent, una visió heterodoxa al passat, present i futur dels nostres clubs i esportistes i una incursió en la cultura esportiva d’aquest país. Regalant la Fosbury fas sostenible un projecte editorial que vol rebel·lar-se contra el predomini imperant del futbol”

Club_Fosbury_1718_Fed