La boccia també omple pavellons

1 minut de lectura
Un nou club de boccia viu una jornada d’èxit amb La Gran Partida de Boccia.

Fa un parell de mesos el Gueopic Boccia Molins Club Esportiu va fer el seu debut oficial després de presentar-se en societat a Molins de Rei. Un club esportiu singular que ha arrencat amb el suport ferm d’una entitat sense ànim de lucre del municipi, Gueopic, que té com a principal objectiu ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultat comunicativa. Un club de boccia que té com a principal artífex en Nandou Diedhiou, un jove del municipi que té paràlisi cerebral i que ja fa un parell d’anys que practica aquest esport per recomanació del seu fisioterapeuta.

En Nandou i en Carlos Ramírez són els dos jugadors d’aquesta entitat de nova creació que compta amb el suport tècnic d’en Pedro (que ha exercit d’àrbitre aquest diumenge) i amb la col·laboració de diverses persones, entitats i empreses de la vila.

Amb ganes de difondre la pràctica esportiva de la boccia i de demostrar que és un esport amb tants al·licients per al públic com qualsevol altre, aquest diumenge 16 de febrer el club ha organitzat “La Gran Partida de Boccia” al gimnàs de l’Escola Pont de la Cadena amb la participació de personalitats conegudes del poble com l’actor Karra Elejalde, la meteoròloga Mònica Usart, el periodista Xavi Díaz i l’actor de doblatge Lluís Posada.

La jornada ha sigut un èxit amb el poliesportiu ple a vessar de públic que ha pogut veure en acció a Usart, Posada, Elejalde i Díaz al costat d’en Nandou i en Carlos. Una successió de partides individuals que han estat emocionants fins al final i en què la precisió i els canvis de lideratge constants han demostrat a tothom els motius que han portat la boccia a ser un dels esports ja clàssics del programa dels Jocs Paralímpics amb material i normativa específica i una dinàmica que remet en certa manera a la popular petanca.

La Fosbury us ofereix una galeria d’imatges de l’esdeveniment esportiu i lúdic viscut a aquesta localitat del Baix Llobregat.

Galeria d’imatges de La Gran Partida de Boccia