Els IX Jocs Catalans de l’Esport Adaptat es reivindiquen a Calella

1 minut de lectura

La població maresmenca de Calella ha acollit aquest passat 28 i 29 d’abril els IX Jocs Catalans de l’Esport Adaptat, un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i que té com a objectiu donar a conèixer l’esport adaptat i reivindicar-ne la seva pràctica.

IX Jocs Catalans de l'Esport Adaptat

Durant els dos dies de competició s’han fet tornejos i exhibicions de bàsquet en cadira de rodes, hoquei en cadira de rodes elèctrica, natació, voleibol terra, ball esportiu, natació sincronitzada, rugbi en cadira de rodes, handbike o petanca o pàdel adaptat. Tot plegat per demostrar que les possibilitats de les persones amb discapacitat de fer esport són gairebé infinites.

Entre els diversos tornejos disputats, destaca la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes, que s’ha endut el Club Global Bàsquet després de superar l’UNES FC Barcelona i el CE BCR CEM-L’Hospitalet o bé el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes, que ha guanyat l’ADB Barberà en imposar-se al Comkedem i als Dracs Guttmann.

També ha destacat la celebració del primer Campionat de Catalunya de pàdel adaptat, que ha estat per a la parella formada per Miquel Martí i Joan Camps.

IX Jocs Catalans 2