El BUC aconsegueix el doblet

1 minut de lectura
El 7 i 8 de maig es va disputar la Final Four de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes a Òlvega (Soria). BUC i Spartans de Granollers han disputat la final amb victòria dels universitaris.

Els dos conjunts catalans han estat els grans protagonistes de la final a quatre. Dissabte, a les semifinals, els Spartans van guanyar clarament al Lobos de València per 36 a 11. La segona semifinal enfrontava el Barcelona Universitari Club amb l’Adapta Zaragoza, un partit que va començar força igualat, però que el BUC va acabar guanyant àmpliament per 50 a 29.

La final la van disputar els mateixos equips que van jugar-se el títol de la Lliga Catalana i va acabar amb idèntic campió

El partit va començar igualat, el BUC guanyava el primer quart per 6 a 10, una diferència que va anar augmentant fins al 14 a 22 al descans. Durant la segona meitat va continuar el domini dels barcelonins que ampliaven diferències fins a arribar al 32 a 46 final, proclamant-se d’aquesta manera campió de la “Liga Nacional” i aconseguint el doblet.

El BUC és el gran dominador d’aquest esport, és la seva tercera “Liga Nacional” i aquest curs s’ha emportat també la primera edició de la Lliga Catalana, en què va superar també l’equip vallesà en el partit pel títol. Els universitaris han guanyat totes les competicions en què han participat.

Imatge de portada: BUC Wheelchair Rugby