Dissabte de rècords per a Montse Alcoba

1 minut de lectura

Cap de setmana ple de competició per l’egarenca Montse Alcoba que, dissabte al matí va competir al Campionat d’Espanya absolut de parapowerlifting a la localitat de Carranque (Toledo) i, a la tarda, va competir al Campionat d’Espanya absolut de “press banca” a Xiva (València). L’aixecadora de 41 anys va batre cinc rècords el mateix dia.

Al Campionat d’Espanya absolut de parapowerlifting, Montse va finalitzar a la segona posició, per darrere de la campiona Loida Zabala, però, va batre fins en tres ocasions el rècord d’Espanya, primer aixecant 110 kg, després 113 i, finalment, 115kg, nou rècord a la seva categoria (fins a 86 quilos).

Montse Alcoba va ser segona a Carranque / FEDDF

Dissabte a la tarda va participar en el Campionat d’Espanya absolut de “press banca”, competint amb esportistes sense discapacitat, al Centre Poliesportiu Municipal de Xiva (València) en què també va signar una gran participació guanyant el Campionat a la categoria de –84kg amb un nou rècord d’Espanya absolut i també Màster amb aixecaments de 110 i 112,5 kg.

La terrassenca de 41 anys s’ha convertit en la primera esportista en batre cinc rècords estatals en competicions de força, tant en modalitat paralímpica com no paralímpica. Alcoba, que amb 15 anys va patir l’amputació d’una cama després de patir un accident de trànsit, segueix en un gran estat de forma després de ser setena i obtenir un diploma olímpic als Jocs Paralímpics de Tòquio ara fa un any.