Especial Sant Jordi 2022: llibres esportius

1 minut de lectura
Aquest dissabte 23 d’abril celebrem la diada de Sant Jordi i com cada any a la Fosbury unim lletres i esport.

Pendents del cel arran d’unes previsions meteorològiques poc engrescadores el Sant Jordi 2022 arriba carregat d’il·lusió, sense mascaretes i amb un munt de novetats delicioses a les paradetes d’arreu del país. Com cada any a la Fosbury ens fixem en les propostes literàries que es fixen d’una manera o altra en l’esport. En aquesta ocasió, ho fem publicant un “Tercer Temps” especial, una revista digital de petit format pensada per acompanyar-vos en la tria de llibres i per enfortir el vincle entre l’esport i la cultura.

“Va de llibres!” inclou la ressenya del llibre “Elles competeixen” de l’escriptora Anna Ballbona així com una entrevista curta a Tòfol Castanyer i Mercè Valero, que aquesta mateixa setmana han presentat a Mallorca el llibre “Viure corrent, córrer vivint” que es postula com una referència per als amants dels esports de muntanya. A més a més, citem deu novetats més d’aquest Sant Jordi 2022, ens fem ressò de les recomanacions d’esportistes d’elit de diferents disciplines i recuperem ressenyes de llibres “esportius” que malgrat no ser una novetat val la pena retrobar i defensar com a plenament vigents davant el frenesí del mercat editorial.

Si voleu gaudir de la Fosbury per Sant Jordi trobareu exemplars del nostre darrer número en paper a Barcelona a la parada de l’APPEC, entre Passeig de Gràcia i carrer Diputació.

Bona diada de Sant Jordi i bona lectura!

Tercer temps: va de llibres!